Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחר בדיקת וירוסים ומחיקת קבצים "נגועים". איני יכול להיכנס לכונן C וכונן D, ששם בוצעו המחיקות בטענה " אין אפשרות לאתר את resycled/boot.com כונן C הוא הכונן שעליו נמצא הווינדוס . מה ניתן לעשות המקרה כזה ע"מ להחזיר את הגישה לכוננים הקשיחים הללו??? תודה רבה רבה . לירן צירפתי תמונה של ההודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הכוונה שהדיסק און קי ישמש כ BOOT יענו יעלה כמו דיסק סידי רגיל ויקליט XP
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה המפרט של המחשב: מעבד intel E6600 לוח אם Asus P5b vista edition כרטיס מסך Geforce 8600 GTS זכרונות kingston hyperX 800 4-4-4-12 לאור המפרט הנ"ל ולאור השימושים הצפויים שהם משחקים, סרטים HD, ועבודות (word' powerpoint excel) איזו מערכת הפעלה תהיה טובה עבורי למשך השנתיים הקרובות: vista 64 או vista 32? כרגע התקנתי את Vista 64
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני כבר מתוסכל! המון דברים שאני מנסה להתקין נותנים לי שגיאה שנראת ככה ????? ????? ????? ????? בחלון שקופץ. אפילו שאני מוריד תוכנה מתאימה לווינדוס 64 זה לא נותן לי להתקין. יש מצב שיש לי וירוס או תוכנת ריגול? איך אני בודק ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר (טוב בצהריים) כהרגלי שותף פנים והולך למחשב (טוב לא תמיד בסדר הזה... לפעמים המחשב קודם) לבדוק את השלל שהביטורנט הוריד בלילה כשלהפתעתי אני רואה בחלון ה LOG ON חלון קטן ולא מוכר שנכתב בו this computer has been locked או משהו כזה ... אני מכניס את הסיסמה אך היא לא עובדת , ויש לי עוד קורא טביעות אצבע ככה שאין מצב שהסיסמא לא נכונה !!! בכל אופן גם בידני זה לא עבר ונשארתי תקוע בחוץ כאילו מישהו נעל אותי מחוץ לבית שלי כשראיתי שלא הצלחתי להכנס עשיתי ריסטרט בתקווה שאולי זה יעזור ולמרבה הפלא זה דווקא עזר ... אך האם אני אמור לקחת איזה שהם אמצעי זהירות ? מישהו מכיר את הדבר הזה ? האם זה וירוס ידוע ? יש לי שתי אנט-וירוסים כוס אמק !!! הנוד ואווסט. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחשב חדש שמריץ חלונות 8.1 64 ביט. כמה דקות אחרי הפעלת המחשב מופיע בצד שמאל למעלה אייקון של ווליום (פס אנכי ) ומאותו רגע אין אודיו. רמת הסאונד יורדת קבוע לאפס ואי אפשר לשנות את זה. גם אי אפשר ללחוץ על לחצן START צ'יפ האודיו הוא REALTEK HD AUDIO מחוברת מקלדת אלחוטית של RAPOO הכוללת לחצני שליטה על הווליום. ראיתי הרבה התייחסות בגוגל לתופעה אבל לא ראיתי שיש פתרון. מישהו נתקל והצליח לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיות מציקות מעוד...אני יתחיל מהקל והפחות חשוב אל הקשה והחשוב יותר.... 1)לעיתים קרובות נתקעים פסים כאלה במסך....הפסים דומים לאלו שקורים לאחר שעוברים את גבול היכולת של הכרטיס באוק (הכרטיס לא באוק!)...בעיקרון נראה לי שהוא אולי קצת יתחמם וצריך לנקות לו אבק אבל זה לו בטוח...(RODHON 9000). 2)יש לי ווינדוס XP לא SP1 אבל אני דואג לעשות UPDATE לא משנה....הווינדוס הוא במקורו באנגלית...ואז התקנתי את הפאץ הזה שהופך אותו לעיברית....בימים האחרונים חלק מהווינדוס הפך לאנגלית...ז"א שאם אני לוחץ עכבר ימני כבר לא רשום לי "מאפיינים" אלה "properties" ושאני לוחץ המחשב שלי....אז לוח בקרה רשום באנגלית אבל שכנים ברשת רשום בעברית...בקיצור עירבוב מעצבן... בדקתי בהגדרות שפה...הכל…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-