Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הזכרונות (4096) מגה מתמלאים עד הסוף וכשזה מסיים ואני יוצא מהתוכנה זה עדיין ככה... אז נסיתי לבדוק ב-task meneger ואין שם תהליך שלוקח את הראם וגם בתוכנה מיוחדת prosses explorer... בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי, מה זה בדיוק WMI? אם אפשר בבקשה לפרט קצת לעומק ולא רק בשתי שורות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP ויש בו windows vista home premium OEMACT .. והוא בא באנגלית .. 64 bit!! ואני רוצה לשנות את השפה שלו לעברית .. ואין גישה בלוח בקרה.. זה אפשרי לשנות לעברית? ואם כן אשמח לקבל לינק שמתאים לגירסא ... תודה D:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה לגירסא מומלצת להתקנה.. עם הSP2 או בלי? או שיש משהו אחר??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום בחברה שבה אני עובד החליטו להפעיל הצפנת bitlocker על הכוננים בכל המחשבים שלהם. אני לא כל כך מכיר את ביטלוקר ואין לי ניסיון איתו. רציתי לשאול מה יקרה עם קבצים שיוצאים החוצה מהמחשב הזה לאחר שהוא יוצפן (מדובר על windows 7). למשל, יש לי תיקיה שאני מסנכרן מול הענן של מיקרוסופט בעזרת OneDrive client, האם הקבצים יוכלו לענן מוצפנים ? האם אני אוכל לראות אותם אחר כך מהמחשב בבית שאינו מוצפן ? מה עם קבצים מהמחשב המוצפן שאני יעביר למשל לדיסק און קי ? האם הם יהיו על ה-DOK מוצפנים או לא ? האם ניתן יהיה לקרוא אותם במחשב אחר שאינו מוצפן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון. אז... יש הרבה שאלות כמו: שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן. קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתכנן להתקין על המחשב הזה כבר הרבה זמן win7 64bit וכעת יש לי את ההתקנה. ככל הנראה זו גירסת אולטימייט באנגלית. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה בנוסף לXP או במקומה? 2. האם יש דרך להשאיר את המחשקים, הדרייברים והתוכנות "במקומם"? 3. מאיפה אני משיג את הדיסק של השדרוג לעברית?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514719.0 היי חברים בהמשך לנושא, הזה קיבלתי את המחשב החדש יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לראות שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי? (ניסיתי עם אוורסט, אבל אולי הוא ישן מדי כי הוא לא מזהה את הלוח אם שלי) 2. כרגע נשארתי עם המשך הקודם (שכחו לשלוח לי אותו). מדובר במסך 15 או 17 אינץ' (לדעתי 15) הרזולוציה בוינדואס הזה שונה מהרזולוציה בוינדואס אקס פי כשאני גולש בצד ימין ובצד שמאל, יש אזור שלו מנוצל ולכן הכתב בגלישה שלי מאוד קטן. מישהו יודע איך מסדרים את זה? או שאולי זה קשור למסך? (אני גולש בפיירפוקס). ניסיתי לשחק עם הרזולוציה של הוינדואס, אבל זה לא הולך 3. אני מנסה להתקין תוכנות שהיו לי במחשב הקודם וזה רושם שיש בעיות אי תאימות ידועות מה זה א…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום ברור לי שאף אחד פה (כנראה) לא עורך-דין או מומחה למשפט ושהנושא הזה נמצא ב"תחום אפור", אך אני מעוניין ליישב אחת ולתמיד את נושא רכישת מערכת הפעלה, ובפרט את Windows 8 Pro, לשימוש פרטי דרך עובד של משרד החינוך. חיפוש בפורום העלה כמה נושאים הקשורים לעניין, אך לא מצאתי תשובות החלטיות לשאלות שלי. נתחיל מעניין החוקיות: א. באתר חותם (קישור) ניתן להזמין מערכת הפעלה ב-60 ש"ח, כאשר מצד אחד באפשרויות הרכישה כתוב "אני מועסק/מועסקת /הועסקתי במוסד חינוכי שסמלו", דבר שמעיד על כך שגם עובד לשעבר של משרד החינוך זכאי לרכוש תוכנות מאתר זה, אך מצד שני בתחתית הדף כתוב "אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך", כלומר צריך להיות עובד פעיל של משרד החינוך…
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן שבועיים עם ויסטה הום פרמיום. אני מתכנן לרכוש בקרוב את השדרוג המוזל ל 7 הום פרמיום. שתי שאלות: 1. העדכון האוטומטי מבקש שאתקין SP2 של הויסטה, האם להתקין או להמתין לשדרוג ל 7 ? 2. לפי מה שהבנתי השדרוג המוזל המוצע הוא לגרסה אנגלית מקורית של ה 7. האם תהיה תמיכה בכתיבה בעברית, Hebrew Enabled? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם (נראה לי שזה הת'רד הראשון שאני פותח פה.. סוף סוף..), תוכלו לומר לי אם הSP2 מכביד על הWindows יותר מSP1? אם כן,בהרבה? ועוד משהו,הSP2 הוא חיוני ממש כפי שמייקרוסופט עשתה ממנו או שהוא יותר אופציונלי ולא ממש הכרחי? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-