Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
..... אני מקבל חומרה חדשה ביום חמישי, ואני צריך כמובן להתקין WINDOWS ... אז ככה.. איך קובעים למחשב לעשות BOOT מהדיסק של WINDOWS (מהסידירום) .. הבנתי שנכנסים לSETUP וצריך לשנות שם וזה עובד ככה. .. אז ככה אני עושה את זה ? מדובר על amd athlon 64b 3000+ 939 עם לוח gigabit knsc939 nforce 3 . אשמח אם מישהו יסביר שלב אחרי שלב . תודה...רבה .
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
saftydefnder חטף לי את דף הבית באקספלורר. ניסיתי להסיר אותו על ידי spy sweeper ו ad-aware אבל זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי את מערכת ההפעלה בVISTA ULTIMATE ומלפני שבועיים יש לי בעיה איתה:כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה של הפעלת וינדווס ויש לי שתי אפשרויות או להפעיל עכשיו ואז צריך לרשום את הקוד או לחכות 15 שניות ו"להפעיל מאוחר יותר" .וחוץ מזה למטה בצד ימין של המסך כתוב לי : windows vista (TM build 6001 this copy of windows is not genuine מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ערב טובים חבר'ה. בדיוק הגיע הווינדוס וויסטה 32 ביט שהזמנתי מהאתר של התדרות המורים ורציתי לשאול כמה שאלות. האם זה דיסק לשדרוג בלבד? אני הבנתי ש-32 ביט לא מנמל 4 GB ראם ורציתי לשאול האם משחקים המותקנים על הווינדוס כן ינצלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, כולל HD חדש. ביקשתי בחנות שיחברו לי גם את ההרד דיסק הישן כדי שאוכל להעתיק משם קבצים. מן הסתם על הישן יש גםXP WINDOWS. אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש (אפילו אותו CD) על הHD החדש. חשבתי שזה יהיה כמו להתקין על מחשב נקי אבל זה לא ... תחילה הוא ניסה לעלות עם XP, כלומר הישן, מה שמן הסתם לא עבד. ניסיתי להתקין מחדש: על הHD החדש יצרתי מחיצה של 100 GB (כמה מומלץ אגב?) וניסיתי להתקין שם. הוא פירמט את הHD (החדש) וההתקנה התחילה. בשלשב שאחרי ה REBOOT (כבר חלון גרפי שמזכיר ווינדוס) אחרי מספר דקות קיבתי מסך כחול. זה קורה כל פעם, תמיד בשלב "installing devices ". עכשיו אני במילכוד - או שהוא מנסה להתחיל ולא מצליח, או שאני מנסה דרך הCD ונתקע באותו מקום. האם הייתי צריך…
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי 4 מחיצות על הדיסק הקשיח,ביום בהיר אחד.לשלות המחיצות המשניות נעלמה המערכת קבצים ורק המחיצה הראשית נשארה עם מערכת קבצים תקינה והמחיצה עובדת כרגיל. אני חושד שמישהו עשה מזהו בכוונה ופשוט פירמט את הכוננים. השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הכוננים פורמטו או עברו שינוי,בדקתי את ה Event viewer של XP אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור. מה עוד אני יכול לנסות? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-