עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. אוקי אז יש לי בעיה עם הWINDOWS שמצריכה התקנה מחדש (לא חשוב מה פשוט אין לי ברירה) ואף פעם לא עשיתי את זה בעבר לבד אז נחוץ הסבר על ההתקנה מחדש כך שאצטרך לעשות כמה שפחות התקנות כי אין לי מושג אם מתקינים winxp מחדש זה אומר שצריך אח"כ להתקין גם את הSP2 ועוד התקנות שאין לי מושג- כרטיס מסך ..הרדיסק (ntfs( ואלוהים יודע מה למישהו יש לינק או יכול להסביר? ??? מה לעשות לפני ואחרי ,איזה הגדרות מערכת לשמור ומה לגבות זה המפרט Motherboard: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Ch…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by infer73,

טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by yoni22j,

כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

12. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by izbat,

שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by jepe,

שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

17. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by Oranili,

שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  19. האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Impreza,

שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by redead,

יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.