עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by shabo,

אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by lib1,

שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Dhell,

אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by ndv,

כותרת

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by asaf_a,

מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  19. אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. שלום אני רוצה למחוק 2 משחקים והם פשוט לא מופעים בהוספה והסרה מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש בחיים שלי לא נשאתי למחוק אותם או משהו. אני לא יודע אבל אולי יש עוד כמה. יש דרך להחזיר אותם לשם? או שפשוט יש תוכנה קלה שאפשר למחוק אותם דרכה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by asaf_a,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by davidz85,

שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.