עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by curdi1,

היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by club_501,

האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by zoriza,

amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by Oranili,

שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אני מנסה לראות ספרדית במסמך ב-NOTEPAD, או WORDPAD וכדומה ושינוי השפה בסקריפט לא עוזר לעניין של כמה תווים בעייתיים. מה צריך לעשות כדי לראות ספרדית או כל שפה אחרת כמו שצריך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by tzahi04,

שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]

14. עם איזה תוכנה אפשר לנתח קבציי דאמפ

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by ndv,

כותרת

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by auphyr,
    • 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

19. Started by DeMoney,

אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by longhorn,

כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.