עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nedy,

יש לי בעיה בשיחות וידאיו/קול כאשר אני בא לדבר הצד השני אינו שומע אותי מהמיקופון אלא את מה שקורה לי במחשב לדוגמא: אני מקבל הודעה חדשה אז יש "הו הו" הוא שומע אותו אני שומע אותו טוב והכול רק מיקרופון אני לא מצליח לדבר ואני כבר ניסתי 3 מיקרופונים כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC97 Audio האם אפשר לסדר זאת? (התקנתי כבר את הדרייבר של הכרטיס קול)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Domovoi,

היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by lipact,

יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?

7. שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by CrossFire,

האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?

9. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by mz155,

יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by rollita,

במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

15. Started by noambar,

שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by THE CPU,

שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. איך הוא עובד טוב שווה להוריד יש לו תקלות תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. לפעמים ה-WIN לא תמיד עולה לבד לווינדוס אלא נותן לי הודעה אחרי המסך של הפוסט : Booting 'vista' Chainloader /bootmgr מה זה אומר ולמה הווינדוס לא עולה לי (אלא אם כן אני מכבה את המחשב ומפעיל שוב) ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?

23. Started by lidor_abo,

חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. 1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים