עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Boris_yo,
    • 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by jj516,

מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

4. Started by __MIKO__,

תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by shabo,

אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. אני מנסה לראות ספרדית במסמך ב-NOTEPAD, או WORDPAD וכדומה ושינוי השפה בסקריפט לא עוזר לעניין של כמה תווים בעייתיים. מה צריך לעשות כדי לראות ספרדית או כל שפה אחרת כמו שצריך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by tzahi04,

שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by puuma1,

הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega

11. שלום לכולם. אני מחפש כלי כמו WSRM שיש בשרת 2003, 2008 (שירוץ לי על XP, ויסטה, 7) שאני יוכל להקצת כמות משאבים לתוכנה מסויימת. תודה לעוזרים. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by גוגומגוג,

1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!

13. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

15. Started by DeMoney,

אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by longhorn,

כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. 1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by jepe,

שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים