Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום רציתי רק לשאול אם MUI של PRO יתאים ל HOME?...ובנוסף האם זה יתאים לwindows שיש לי בULCPC שלי...(ACER aspire one)...בבקשה תגיבו בהקדם תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי את מערכת ההפעלה בVISTA ULTIMATE ומלפני שבועיים יש לי בעיה איתה:כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה של הפעלת וינדווס ויש לי שתי אפשרויות או להפעיל עכשיו ואז צריך לרשום את הקוד או לחכות 15 שניות ו"להפעיל מאוחר יותר" .וחוץ מזה למטה בצד ימין של המסך כתוב לי : windows vista (TM build 6001 this copy of windows is not genuine מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://pixblog.members.winisp.net/blogpix/viewer/viewer_1.jpg http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/vista/rtm/imageview.jpg תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-