Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי כמה שינויים ברג'יסטרי (לפי מדריך של "טוויקים" ל-XP) וקיצרתי את זמן טעינת הוינדוס וגם טעינת תפריטים במחשב (התחל וכו..) יש למישהו מושג איך לעשות את זה? *אם למישהו יש מדריך לXP TWEAKS מוזמן להביא כי הוא היה לי דיי שימושי .. ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה.. יש לי ווינדוס XP בכונן 1 ואחר כך התקנתי 7 בכונן אחר.. בבוט לפני שעולה הווינדוס הוא מראה את שניהם נותן 30 שניות ומפעיל את 7 אני רוצה לחזור לXP (מלא בעיות ב7) אז שיפעיל אותו ישר ולא את ה7 איך אני מחליף בניהם? שיפעיל ישר את הXP נכנסתי ל msconfig(בווינדוס 7) ובלשונית boot רשום רק ווינדוס 7 ומסומן כברירת מחדל יש אפשרות להוסיף שם את הXP אולי? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שאני רוצה לסים בתור שומר מסך ואין לי מושג איך לעשות את זה ואם זה אוזר אז יש לי ויסטה ואופיס 2007 בעיברית
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוינדווז בו אני משתמש יום יומית הוא XP , אבל לצורך עבודה עם תוכנה מסויימת אני צריך שיהיה מותקן 98. איך אפשר ששניהם יהיו מותקנים בו זמנית? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-