Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים ... מי יודע / מכיר אם יש איפושהו תוכנה דומה ל system restore של win xp אבל ל 2000 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם ידידיי המלומדים! ברשותי WinXP Professional. כשאני פותח את ה-Task Manager, אותו ארס קטן: msmsgs.exe תמיד יופיע לי בין התוכנות הרצות ב-BackGround. אוסיף ואומר ש: 1. הורדתי אותו מ-Add/Remove Programs - Add/Remove Windows Components 2. הורדתי אותו מ-Outlook וגם מ-Outlook Express 3. הורדתי אותו מ-System Configuration Utility והבן של...עדיין חוזר גם אם אכה אותו מתוך ה-Task Manager עם "End Program" מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי רק 128 זכרון, עכשיו יש לי גם הארד דיסק שמחולק לשניים חלק גדול וחלק קטן, אז ככה יש לי איפו שיש קצת מקום כמות מסוימת של זכרון וירטואלי,192 כשהמקסימום 384. עכשיו השאלה האם להוסיף עוד זכרון בכונן הזה אבל אין לי כל כך מקום, או שאפשר להוסיף גם בכונן השני (החלק הגדול שבו יש קצת יותר מקום פנוי). אה כן המשחקים שלי נמצאים על הכונן שיש בו יותר מקום (למרות שזה ברור) אז זה לא משנה עם אני יוסיף לאיפו שנמצאים המשחקים או שלא?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה! ברגע שאני מכניס דיסק (של מוסיקה לדוגמא) הוא נותן לי תפריט אוטומטי שאני אבחר תוכנה לשמיעת מוזיקה... משהו יודע איך אני משנה את התפריט ומוחק או מוסיף לשם אופציות... בתודה אדי!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני תמיד מקבל תוצאה נמוכה יותר בבנצ'מרקים ב-XP (כ-500 נקודות הפרש ב 3DMRAK2001 לדוגמא) האם זה המצב אצלכם? מפרט : DURON 1000 GEFORCE 4TI 4200 256 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש בפני שתי בעיות: 1.כמו שמצויין בכותרת ;D , אני מרוקן את כל ספריות הזמניות הכל!!! אבל עדיין מסתבר שהחלונות שוקל 2.5GB פעם היה לי כונן של מערכת הפעלה 2GB והוא התמלא, שיניתי את החלוקה ל4GB והוא עדיין מתמלא, ברור לי שבערך 1GB זה הפייג'ינג פייל, אבל למה חלונות מתרחב עם הזמן??? ??? . 2. הלכתי לחבר שלי, לתומי הפעלתי את סנדרה והיא גילתה משהוא מעניין, יש לו מעבד 1.7GHZ של אינטל, אבל סנדרה אומרת שהליבה שלו היא WILLMATE. האים זה אפשרי? יכול להיות שמכרו לו מחשב עם OC? תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, וכבעל אינטרנט איטי (56K), אני רוצה לדעת אם אפשר לשמור את כל ההורדות שהורדתי מ Windows Update (לצרוב אותם על דיסק ואח"כ להתקינם), זה פשוט מעצבן להוריד את הכול מחדש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני התקנתי בינתיים ואי בעיות. לא שזה שיפר לי משהו... לכל מי שרוצה להוריד: http://www.windowsxpstuff.net/modules.php?modid=2&action=download&id=32 וכמה תמונות:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-