עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by mito,

איך מתקינים windows xp במחשב חדש

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

4. Started by Crash5,

אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by tusik,

שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by srolik,

יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

8. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמו שכבר אמרתי יש לי בעיה עם אחד הכוננים שלי.... יש לי על המחשב שני כוננים אחד מהם 20 GB שהו מחולק לשניים והשני 40GB והוא לא מחולק. והנה הבעיה, חבר שלי רצה להעתיק ממני את כל השירים שיש לי על המחשב ולא יכולנו לצרוב את הכל אז פירקתי את הכוננן והבאתי לו אותו. באותו היום הייתה לי בעיה במחשב והWIN-XP התחיל לפשל, התקשרתי לחבר שהוא טכנאי באיזה חברה והוא אמר לי שהמחשב שלי לא מספיק חזק בשביל XP והמליץ לי לפרמט ולהתקין 98 וכך עשיתי ואכן כן הכל עובד יותר טוב, אבל............ חבר שלי החזיר לי את הכונן שלקח (40BG) ועכשיו אני לא יכול לראות אותו בWINDOWS, אני חושב שזה בגלל שהוא היה בXP ואני לא יודע מה לעשות? יש לי שם המון אבל המון מידע חשוב שאני צריך.... מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש…

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by ZiP,

חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by biodome,

Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. Started by Dante 9,

יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by HELPMAN,

שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by TimTam,

שלום לכם ידידיי המלומדים! ברשותי WinXP Professional. כשאני פותח את ה-Task Manager, אותו ארס קטן: msmsgs.exe תמיד יופיע לי בין התוכנות הרצות ב-BackGround. אוסיף ואומר ש: 1. הורדתי אותו מ-Add/Remove Programs - Add/Remove Windows Components 2. הורדתי אותו מ-Outlook וגם מ-Outlook Express 3. הורדתי אותו מ-System Configuration Utility והבן של...עדיין חוזר גם אם אכה אותו מתוך ה-Task Manager עם "End Program" מה עושים?

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp . כאשר אני נימצא ב - cmd (התחל - הפעלה - cmd ) אני לא רואה את שמות הקבצים בעברית .רק ג'יבריש. אני יודע שעם win 98 יש את האפשרות - command prompt with hebrew איך עושים את זה עם xp ? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by N.S,

שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by susuFOX,

האם אפשר בעזרת הרגיסטרי או משהו כזה לגרום ל WindowsXP שיתמוך ב ATA33 או משהו כזה (שכחתי את שם הטכנולוגייה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HELPMAN,

שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Shmoolik,

שלום, מישהוא יכול בבקשה להגיד איך נכנסים ל - Bios ב XP ? (אני רוצה לפרמט את המחשב ולהגדיר את סדר ה - BOOT). מחכה לעזרה...

• 3 תגובות
    • 10k צפיות
  22. זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  23. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

24. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by iceman90,

כמו הכותרת... איך לקבוע path שקבצים ממנה יהיו ניתנים לקריאה גם אם לא נמצאים בתיקיה שבה נמצאת התוכנית ? תודה מראש. מטי.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים