עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by Arnold,

שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by trek,

הוספתי עוד 256MB של זכרון DDR ל256MB שהיו לי ואני רוצה לדעת אם אני צריך לבטל משהו ב- Windows XP כדי שיעבוד יותר מהר, יש רעיונות?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by KRS1,

טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  7. שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום ! הדוד המפגר שלי "פקפק" נמצא פה והוא אומר לי שהקיצורי דרך בתמונה , למטה בווינדוס QUICKLAUNCH נטענים לזיכרון של המחשב כדי שיפעלו מהר. בגלל זה לוחצים עליהם רק פעם אחת כדי שיפתחו ולא פעמיים כמו קיצור דרך רגיל. בבקשה תפריחו את השטות הזו. תמונה מצורפת

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by Shadowman,

התקנתי dx9 והבנתי שאני לא צריך אותו... אני רוצה לחזור ל 8.1 אני לא מצליח להסיר אותו!! השאלה שלי איך אני עושה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  11. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  12. נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yar26,

איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NoNiNatioN,

לפעמים, לעתים רחוקות... סל מחזור שלי מלא, ושאני עושה ריקון סל מחזור הוא שואל אותי Do u want to delete WINDOWS ? יענו התקייה...... ואני מכיר ת'משחקים האלה... זה לא אחד מהם... שאני אוהב ריסטרט זה מפסיק...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Variety,

שאלה... האם Win 2000 יעבוד טוב על מחשב P350 עם 128 Ram? אני לא משחק כל מיני משחקים. זה מחשב רק לאינטרנט ולעבודות ואני לא אוהב את Win98 כי היא דפוק ובא לי כל הזמן לירות במחשב. :AR15:

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. כשהתקנתי את windows xp home בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מן ספירה לאחור שאומרת לי שנשארו לי כך וכך ימים.... בבקשה תכתבו לי כאן אם אתם יודעים מה לעשות!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מה אני אמור לעשות? גם לא עובד לי המיקרפון כנראה זה איכשהו קשור לקובץ הפגום (dsound.dll ) תודה

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  18. אחי לא יודע איך נכנס לי ונפתח חלון כמו של ביוס המבקש סיסמא ושם משתמש לכניסה לאתר הדבר מעצבן ולא נותן לי לעבוד ומעט המחשב יש לי מערכת XP PRO בטלתי קוקיס וגם היסטוריה נכנסתי לכילים אפשרויות ולא מצאתי איפה לבטל מי גואל אותי מהיסורים יבוא על הברכה חג שמח לכולם :bash:

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by maximov,

איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xena,

היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by chris_u16,

כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים