עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי אני מדבר מהמחשב הישן למה אני מדבר מהמחשב הישן כי בחדש אני מתחבר לאיטרנאט כל מה שפועל על האיטרנאט לא פועל אני לא מצליח לגלוש כלום הינה ההוראה ארור שהוא מראה לי בהתחלת האיונדוס חסר לי קובץ וזה אם אני יפרמט הכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה יש לי מלא דברים שאני צריך תודה!! לכל מי שעוזר הינה הארור http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Variety,

היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. הרצתי אנטי ווירוס, חשבתי אולי הפעלה מחדש תעזור זה לא עוזר מה אני עושה? זה ווירוס או באג? אני שיחקתי לתומי בGTA VICE וכשיצאתי מהמשחק זה מה שהוא עשה:

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

יש לי מחשב עם מעבד CELERON 400 ו128MB זיכרון עם WIN 2000PRO איזה PROCESS אני יכול לנטרל ע"מ לשחרר עוד קצת זכרון? המחשב משמש כשרת לחיבור שלושה מחשבים נוספים לאינטרנט (רץ עליו ZA)וכשרת מדפסת ושיתוף קבצים ועם כבר אז אם אפשר אותה שאלה לגבי XP PRO רק בלי הקטע של השרת(אם זה משנה).

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום לאחר מאמצים מצאתי באינטרנט את שוקי קווסט (משחק ישן חובבני קצר לאללה וקורע מצחוק) להפתעתי המשחק והסאונד פועלים תחת WINDOWS XP הבעייה היחידה היא שהמשחק בעברית אז זה מראה לי בג'יבריש ניסיתי מדיסקט הפעלה יחד עם KEYBHE שמצאתי גם אי שם ולא עבד אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by ORrrr,

טוב אז ככה.. כאשר התקנתי את הווינ על כשהיה לי 256 ראם, הזכרון הוירטואלי כוון ע"י הווי אוטומטית על 384 ו 768 אם אני לא טועה.. עכשיו התקנתי ויוינ מחדש אבל הפעם ישלי 512 ראם, הוא מכוון על 768 ו 1536 זאת אומרת שהוא הגדיל אותו כפול שתיים.. למה זה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Kerberos,

לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Arnold,

שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by KRS1,

טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by trek,

הוספתי עוד 256MB של זכרון DDR ל256MB שהיו לי ואני רוצה לדעת אם אני צריך לבטל משהו ב- Windows XP כדי שיעבוד יותר מהר, יש רעיונות?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by ayb,

ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  19. כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום ! הדוד המפגר שלי "פקפק" נמצא פה והוא אומר לי שהקיצורי דרך בתמונה , למטה בווינדוס QUICKLAUNCH נטענים לזיכרון של המחשב כדי שיפעלו מהר. בגלל זה לוחצים עליהם רק פעם אחת כדי שיפתחו ולא פעמיים כמו קיצור דרך רגיל. בבקשה תפריחו את השטות הזו. תמונה מצורפת

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Shadowman,

התקנתי dx9 והבנתי שאני לא צריך אותו... אני רוצה לחזור ל 8.1 אני לא מצליח להסיר אותו!! השאלה שלי איך אני עושה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  23. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  24. נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yar26,

איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים