עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by edoson,

כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by bilbo,

אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by club_501,

בהארד דיסק של 80 גיגה מה כדאי ntfs או fat 32?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by NetSpider,

אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. כיצד אני משנה סדר ההצגה לכך ש"המחשב שלי" יהיה ראשון לפני המסמכים שלי. מדובר בWINXP SP1 PRO בעברית. הסדר הנוכחי משגע אותי אני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות את המחשב שלי שיהיה ראשון ? פעם עשיתי זאת באמצעות תוכנה ואני לא זוכר את שמה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by oren,

שלום, לפני זמן לא רב המרתי את מחיצות כונן הקשיח שלי ל-NTFS, הבעיה היחידה שיש לי עד כה, היא שלא ניתן לצפות במחיצות ממצב Dos, רציתי לדעת אם יש איזה דיסקט איתחול או משהו כזה שיאפשר לי לראות את המחיצות ולדפדפף בהן גם דרך מצב Dos. תודה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by oev israel,

שלום ותוה מראש על העזרה. קניתי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו windows98. הבעיה היא שבשביל הwindows אני צריך כונן תקליטונים להכנסת תקליטון אתחול, ובמחשב הנייד אין כונן לתקליטונים (1.44). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by mbs,

תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התיקיות MY PICTURES, MY MUSIC לא משמשות אותי, אין לי שום צורך בהן. כאשר אני מוחק אותן, הן ממשיכות להיווצר מחדש, כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט או משתמש באחת מאפליקציות ה OFFICE, או אפילו אחרי RESTART. איך אפשר למנוע מהתיקיות האלה לחזור כל הזמן ? זה פשוט מעצבן ! אשמח גם לקבל התייחסות להודעתי הקודמת בפורום זה תחת הכותרת "כונני דיסקים משחקים איתי מחבואים", שנמצאת לפני דף הודעות אחד או שניים. תודה מראש לעונים, אריק.

19. למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by עידן20,

חבר'ה תגידו לי מה הכי טוב ולא עושה בעיות איזה חלונות הכי טוב windows xp עברית אול windows xp אנגלית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Hitman_47,

הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by imac,

מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. Started by 47,

אני רוצה לדעת איפה נימצא בדיוק הקובץ של הלוג אוף בוינדוס 2000 כדי שאני אוכל לעשות קישור לתוכנה שמחליפה את TASK BARהמכוער של וינדוס 2000. תודה לכל המגיבים...

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  25. מה שהכותרת שאולת ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים