עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshemordo,

רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

האם יש לי טעם להחליף מערכת הפעלה מ2000PRO עם SP3 לXP PRO עם SP1? תודה.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Booobb,

האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by susuFOX,

האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מישהו זוכר מה רושמים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DarkX,

התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by gshhar,

אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by gshhar,

מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by gshhar,

אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by matliv,

כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  14. אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by edoson,

כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ORrrr,

טוב אז ככה.. כאשר התקנתי את הווינ על כשהיה לי 256 ראם, הזכרון הוירטואלי כוון ע"י הווי אוטומטית על 384 ו 768 אם אני לא טועה.. עכשיו התקנתי ויוינ מחדש אבל הפעם ישלי 512 ראם, הוא מכוון על 768 ו 1536 זאת אומרת שהוא הגדיל אותו כפול שתיים.. למה זה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Eternal Dream,

יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by bilbo,

אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדל אבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב) תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץ כשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותים או תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc" אל תעשו את זה דרך msconfig !!! אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויון תעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NetSpider,

אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by club_501,

בהארד דיסק של 80 גיגה מה כדאי ntfs או fat 32?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mbs,

תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by Wizard Of Oz,

יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים