Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב... אני משתמש חדש ב Vista ויש לי בצד את ה Side Bar ויש לי שם תיבה עם ה Rss Feed הבעיה היא שהיא אף פעם לא מתעדכנת בשביל לעדכן אני צריך להכנס ל Feed מה ה Explorer ואז לעדכן ידנית... \: תודה מראש על העזרה ! עריכה: שאלה נוספת בווינדווס החדש איך אני עושה שכל התקיות במחשב יראו בצורה מסויימת...כי כל פעם אני צריך להחיל את ההגדרות תצוגה על תקייה אחרת לדוגמה אני רוצה שבכל התקיות במחשב אני יראה אייקונים גדולים במקום רשימה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות מצגת שכולה דפי אינטרנט ניסיתי לשמור פשוט כל דף והוסיף אותו ל PowerPoint אבל זה מכניס לי דף מבולגן איך אפשר להכניס ממש דף אינטרנט בעברית ל PowerPoint?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת הוינדוס, תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי באמצע שהוא עולה לוינדוס הודעה ובה רשום שחסר לי הקובץ shlddrv.vxd ואין לי מושג למה הוא עושה לי את זהההה...זה גורם לי לחרא של עבודה בוינדוס. למישהו יש מושג למה זה מופיע??
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-