Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מה תפקיד הקובץ ? הוא שוקל כ2 ג'יגה , ניתן למחוק אותו , או שמחיקת הקובץ תפגע במערכת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איך אני הופך את הלבן הזה לשקוף?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זוכר שפרסמו את ויסטה נורא התלהבו מהטריק התלת מימדי של הגרפיקה, כלומר עם יש לכם כמה חלונות פתוחים אז לוחצים ALT +TAB ומקבלים תמונה תלת מימדית של החלונות הפתוחים, עכשיו לשאלה ,יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט , האם הגאג'ט קיים ? עם כן איך מפעילים?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה. כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה. אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied". הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טכנאי בחנות מחשבים הראה לי שיש אפשרות בווינדוס לראות לוח שנה כזה ששם אני רואה את כל ההתקנות שביצעתי במחשב. מישהו יודע איך אני נכנס לזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-