עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by frenzy,

אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by shay820,

שלום רב ברשותי מערכת הפעלה windows 8 .אל המחשב מחוברים שלושה מסכים אחד מהמסכים לא מצליח להתעורר ממצב שינה.(כרטיס מסך ATI 5700 FLEX) הכרטיס מסך מעודכן דרייברים הכי חדישים אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nore0,

http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by computer_freak,

שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה

8. היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by ate5502,

קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. ובכן, מהמחשב שלי אני משתף המון קבצים ברשת הביתית. משום מה אבל חלק מהקבצים שבאופן מפתיע גיליתי שאלו רק קבצי וידאו פשוט לא עובדים ברשת. ניסיתי למצוא מכנה משותף לתאריך יצירת הקבצים או השיתוף בתיקיות ולא מצאתי. נראה כאילו באופן רנדומלי חלק עובד וחלק לא. למשל אתמול שיתפתי כמה קבצי TS שכל אחד בגודל 1GB ואומנם הוא VISIBLE ברשת ובתיקייה המשותפת אבל שמנסים לקרוא בנגן מדיה יש שגיאה של DATA ERROR על ידי הנגן . גם כמה קבצי MKV ששותפו לפני כן עובדים לעומת חלק שלא. רצוי לציין שניסיתי לנגן עם המון נגנים וזה לא משנה משהו, כמו כן הבעיה קיימת מכל מערכת הפעלה שמנסה לגשת לקבצים בין אם זה XP WIN7 או UBUNTU. בעיה מוזרה מאוד שלא מצאתי לה פיתרון כבר המון זמן. מה שאני נאלץ לעשות זה לכווץ את הקבצי…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by wow,

מה זה בדיוק והאם שהתקנתי דרייברים של הלוח(ג'יגבייט VAX) יש לי את זה גם שם ואם לא אז איך אני בודק ובכלל זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Holy,

רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. לא ידעתי לאיפה זה שייך בדיוק אז תרגישו חופשי להעביר. אני מעוניין לפתח אפליקציות לWINDOWS PHONE 8.1. בעקרון לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס. בשביל זה הבנתי שאני צריך מחשב עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 לפחות כי אי אפשר לפתח על WINDOWS 7. איזה מחשב זול וקטן(מארז קטן אוליי מיני) אפשר לקנות בשביל לפתח? ואיזה מכשיר פיתוח? סיפרו לי שאפשר לקנות טלפון נוקיה עם WINDOWS 8.1 ב 600 שקל. מצד שני, האם כדאי פשוט לקנות טאבלט PRO של ווינדוס שישמש גם בשביל סביבת הפיתוח וגם בשביל להריץ את האפלקציה? אז מה אתם ממליצים בתור סביבת פיתוח זולה של אפלקציות לוונידוס מוביל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by garnett,

שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. יש לחבר שלי מחשב חדש. התקנו ויסטה ויש בעיה בשינוי כתב אנגלית עברית . נכון יש את הסרגל שפות למטה כזה אז זה לא מופיע לו.. שניכנסתי להגדרות של השפה ראיתי שרשום שם גם אנגלית ומתחת רשום עיברית אבל שלוחצים alt וshift זה לא משנה את השפה בדקתי שזה באמת המקשים וזה כן .. איך מסדרים שזה יחליף את השפות שלוחצים.. ?? ? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by שרון מהוד השרון,

שלום, איפה ומתי אני יכול לקנות וינדוס 10? תודה מראש.

25. עכשני נגיד שיש לי טקט כזה... HWzone...והטקסט הזה הוא קישור...(לאתר כמובן)... עכשיו אני מחפש פונקציה שתחזיר לי את כתובת האתה...(ההיפרלינק)....כלומר תחזיר http://www.hwzone.co.il כמחרוזת... יש דבר כזה?? מצאתי פונקציה שיוצרת היפרלינק...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.