עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by eladbu,

למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by kobiro,

ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?

5. Started by BoRiS.K,

יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?

8. Started by blabla2002,

האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by meroosher,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by PCall,

שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. מותקן אצלי XP בכונן C וVISTA בכונן D הויסטה נדפקה יש על זה שירשור בנפרד, בכונן D יש את כל התוכנות שלי שאני לא רוצה להסיר אלא רק את הויסטה, מחקתי את הויסטה ידנית ואת הבוט, עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הויסטה וזה כותב לי שיש עדיין שאריות של ויסטה בכונן, ויוצא מההתקנה... איך ניתן להסיר את ויסטה לחלוטין?! הסרתי כל זכר מכונן D... גם קבצים נסתרים... :s05:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by reuven5,

יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by shlominavi,

שלום חברים אני אמור לקבל מחר או מחרתיים מחשב...הינה המפרט.. איזה ווינדוס הכי כדאי...ויסטה 32 ביט? (תומך ב4 גיגה זכרון?) אקס פי 64 או ויסטה 64? מה הכי יתאים וכדאי...לאיזה גירסה תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. איך אני יכול להוריד את ה"קישורים מעודפים" בתיקיות בויסטה כדי שיהיה לי יותר מקום להסתגל בתיקיה? ניסיתי כמעט את כול הדרכים,לצמצם את זה עד הסוף וכאלה ולא הצלחתי איך אני נפתר מזה לגמרי ? תודה

22. Started by יניב קופר,

וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת

23. Started by yarl,

אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים

24. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. שלום, יש לי XP pro sp2 מותקן על מחיצה אחת, ו vista מותקן על מחיצה שנייה . בהפעלת המחשב אני צריך לבחור מערכת הפעלה שאני רוצה כרגע, וברירת המחדל היא vista ואם לא לוחצים על כלום במשך 30 שניות זה בוחר את ה vista, אני מעוניין שהXP יהיה ברירת המחדל ושבמקום 30 שניות זמן ההמתנה יהיה רק 10 שניות. ניסיתי להכנס למאפיינים במחשב שלי >מתקדם>הפעלה ושחזור>הגדרות ושם ראיתי שיש 2 מערכות הפעלה שהוא מזהה , ויש גם 2 מקומות להכניס זמנים , זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה וזמן להצגת אפשרויות לשחזור. אז שיניתי את מערכת ההפעלה של ברירת המחדל לאפשרות השנייה שלא הייתה מסומנת (על אחת כתוב XP והשנייה לא ברורה,כנראה ה vista חח כי אין עוד) אז בחרתי בזאת שכתוב XP ,אישרתי ועשיתי ריסט , ולא קר…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים