Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי XP pro sp2 מותקן על מחיצה אחת, ו vista מותקן על מחיצה שנייה . בהפעלת המחשב אני צריך לבחור מערכת הפעלה שאני רוצה כרגע, וברירת המחדל היא vista ואם לא לוחצים על כלום במשך 30 שניות זה בוחר את ה vista, אני מעוניין שהXP יהיה ברירת המחדל ושבמקום 30 שניות זמן ההמתנה יהיה רק 10 שניות. ניסיתי להכנס למאפיינים במחשב שלי >מתקדם>הפעלה ושחזור>הגדרות ושם ראיתי שיש 2 מערכות הפעלה שהוא מזהה , ויש גם 2 מקומות להכניס זמנים , זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה וזמן להצגת אפשרויות לשחזור. אז שיניתי את מערכת ההפעלה של ברירת המחדל לאפשרות השנייה שלא הייתה מסומנת (על אחת כתוב XP והשנייה לא ברורה,כנראה ה vista חח כי אין עוד) אז בחרתי בזאת שכתוב XP ,אישרתי ועשיתי ריסט , ולא קר…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
Hi dear all, can anybody please tell me is there any games that are specially design for 64bit computers.An also how can we recognise what type of processor we have. whether it is 64bit or x86? Thank you. shankbuddy28@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני יודע לעבוד עם קובץ ה SIF... אבל איך אני מגדיר שהWINDOWS יתקין את עצמו עם השפה העיברית אוטומטית....?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי לוח עם USB2 בהתחלה התקנתי WINXP P ואז עידכנתי דרך האתר ל-SP1 ואז הופיע לי אופציה במנהל ההתקנים להתקין USB2 (באתר של מייקרוסופט) ואכן סימן השאלה הצהוב שהיה לי במנהל ההתקנים הפך לכתובית USB2. אבל... מאז פירמטתי את המחשב, התקנתי winxp p +SP1 והכל מהסי די רום. וכעת במנהל ההתקנים לא ידוע לי האם הותקנה התמיכה ב-USB2. כי מצד אחד אין שם סימן שאלה צהוב אבל מצד שני לא רשום בשום מקום USB2 (רשום USB). בוונדווס update לא ניתנת לי אופציה לעידכון מנהל התקן. השאלה: האם הותקנה אצלי התמיכה ל-USB2??
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98 כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים) כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום (כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB) למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך עזרה עם הכיבוי של המחשב...הוא לא ניכבה לבד אלא מציג הודעה..."כעת ניתן לכבות את המחשב..." המחשב עם מערכת ווינדוס xp ולפני זה שהוא פעל עם ווינדוס 98 הוא כיבה את עצמו עכשיו כבר קרה לי את זה בעבר אז הלכתי ללוח בקרה לחשמל...אבל הפעם אין לי את זה...וניראה לי שאני צריך לשנות משהו בביוס...תקנו אותי אם אני טועה...אשמח לעזרה תודה... :)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 וכרטיס מסך ATI Radeon HD3450 הבעייה או לא הבעייה היא שאני לא אוהב כול כך את ויסטה ואני רוצה להתקין עליו את XP עכשיו.. הבנתי שיהיה לי בעיתיות להתקין עליו את XP הן בשלב ההתקנה של הוינדוס עצמו והתקננת דריברים מסימים שהוא לא יזהה לי והן התפעול איתו האם זה נכון???.. יש דרך לפתור את זה ולעקוף?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעיקרון זה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348033.0 בקיצור לא נותן לי להפעיל משחקים גם מקוריים וגם לא מקוריים אשמח לעזרה זה ממש דחוףלי =[
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-