Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה, יש לי וירוס שחדר למחשב שלי לתיקייה system32 ומשום מה הנורטון שיש לי שזה 2003 מעודכן לא הצליח להסיר אותו. הוא רושם לי הודעת שגיאה כאשר אניט מנהס להוריד אותו, ובו הוא כותב שנורטון לא הצליח להתגבר על הוירוס. כיצד ניתן להסיר את הוירוס הזה? תודה
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי, אני קונה בימים הקרובים מחשב מבוסס Q6600 שיהיו בו כנראה 2G זיכרון ורציתי לדעת אם מאחר ואין לי יותר מ-2 ג'יגה, האם יש יתרון כלשהו בהתקנת 64 ? כמו כן, האם אוכל לשדרג בעתיד מ-32 ל-64 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה פותח לי את זה אוטומטית ולא שואל אותי אם לשמור או רק לפתוח תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה לא מזמן התקנתי ויסטה ULTIMATE ויש לי בעיה לראות סרטים בAC3 יש לי מגבר המחובר למחשב דרך ה SPDIF ב XP הכל עבד חלק היה לי חבילת מקודדים של ה K-LITE דרך AC3FILTER הכל עבד פיקס הייתי שומע דולבי דיגיטל או DTS חלק היום בויסטה כלום כל מה שניסיתי לא עוזר עדנתי את הדרייבר לויסטה ניסיתי דרך כמה תוכנות דרך BSPLAYER דרך MV2PLYER דרך המדיה פליר הרגיל. נסיתי לראות DVD אורגינל דרך ה POWERDVD וכלום לא עוזר!!! מה אני מפספס פה???
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-