Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לא מזמן Windows 7 לצד הויסטה במחיצה נפרדת משלו. אחרי זה מחקתי את המחיצה של הwindows 7 עם כל הwindows אבל כשאני פותח את המחשב הוא עדיין שואל אותי אם אני רוצה להעלות אות דרך ויסטה או 7 אבל את ה- הוא לאמעלה כי מחקתי אותו. איך אני מוחק משם את ה-windows 7 כדי שהוא יעלה את הויסטה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
למה בכלל צריך לעשות עדכונים ולמה מה זה עושה האם זה עוזר ומה שמעצבן שאחרי כול עדכון צריך לעשות ריסטאר .... האם בכלל שווה לעשות את זה ???? זה מועיל ??? דרך הגב יש לי VISTA אולי זה קשור
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שזה אפשרי אני רק צריך לדעת איך ... יש לי מחשב נייד איטי לאללה שאני לוקח לבצפר ללמוד איתו . קיצר אני לא ממש צריך את הווינדוס עצמו רק את הword/onenote ... עכשיו אני ראיתי שיש במסעדות מחשב שיש בו את תוכנת המוזיקה מובנת ואם אתה יוצא מימנה המחשב נכבה , וכשאתה מדליק המחשב עולה ישירות לתוכנה מבלי להיכנס לווינדוס עצמו ( כמובן שהוא פועל בווינדוס אבל המחשב משתמש בפחות משאבים ). אתם יודעים איך אני יכול לעשות את זה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה. קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים. במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו). ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה. אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizar…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-