עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?

2. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.

4. לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by בזיק,

יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Sepsis,

אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by ea666,

שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by gabi_y,

היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by קרן24,

אהלן חבר'ה... יש לי בעיה ואני צריכה את עזרתכם... בשעה טובה קניתי מחשב חדש מTMS. המחשב ללא מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי (יש לי את הדיסק המקורי), נכנסתי לBIOS וסימנתי FIRST BOOT DEVICE - CDROM. אך כאשר הוא מנסה לקרוא מהדיסק, לאחר מס' שניות הוא רושם לי DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. כמובן שהדיסק כבר בפנים, אבל גם לאחר שאני לוחצת אנטר הוא רושם לי את אותה התשובה. יש לציין שכאשר אני מדליקה את המחשב, האורות של הCD נדלקים, כך שלא נראה לי שזה לא מזהה את הכונן או משהו.... קיצר, אני צריכה את עזרתכם כי אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לשמוע תגובותיכם ועצותיכם... שבת שלום, קרן.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by miim17,

חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by 114508534,

יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by redead,

דיברו על זה כולכך מזמן וזה משום מה לא יוצא..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by mz155,

דבר ראשון, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו אותו בבקשה.. פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר. ועכשיו לעניין, איך אני הופך קובץ טקסט (.txt) לקובץ תמונה (jpg.)? תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by ORIT A,

היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים