Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד בהורדה ישיריה את העידכונים מבלי לעשות windows update? אם אפשר לקבל קישור ישיר? לא הצלחתי למצוא...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה. קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים. במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו). ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה. אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizar…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
I have installed fresh winxp copy and applied SP3 now: my motherboard is asus p5ld se that requires: "Audio_32bit_V510014160" drivers for the onboard soundcard. BUT the installation program doesn't recognize the operating system. it says:"does not support wnt5.1p" is there any way around this?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
The product key used to instal Microsoft Windows may not be vaild.... מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להתגבר על הבעייה הזאת??? ??? ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-