Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס XP בעברית, האם יש אפשרות להזיז את הסמלים בשולחן העבודה לצד שמאל של המסך והם יסתדרו אוטמטית באותה צורה, והם יש אפשרות שהרקע לכיתוב של האייקונים יהיה שקוף ולא בצבע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה. קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים. במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו). ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה. אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizar…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בעיקרון זה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348033.0 בקיצור לא נותן לי להפעיל משחקים גם מקוריים וגם לא מקוריים אשמח לעזרה זה ממש דחוףלי =[
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
חברה שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא נתקע לי במסך ההתחלתי שמראה שהוא זמהה את הכונן וזה ואז אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיתחיל בתאחול בבקשה תעזרו לי אני נואש מהמחשב הזה בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל מסך כחול בויסטה בפעולה רגילה ולפעמים במשחקים ההודעה היא: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. מישהו מכיר את הנושא? איך מתקנים או משנים הגדרות כדי לתקן? המערכת שלי היא: quad core q6600 BFG 8800GT OC ABIT IPro35 2GB DDR800 Vista ultimate תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם מדיי פעם מופיע לי חלון עם הודעה windows-no disc ואז יש אפשרות לבטל להמשיך וכו למה החלון הזה צץ?ואיך מבטלים את זה לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-