Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שירות הסטרימינג הפופולרי ממשיך להשתדרג, אך בינתיים רק עבור בעלי חומרה ספציפית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ערב טובים חבר'ה. בדיוק הגיע הווינדוס וויסטה 32 ביט שהזמנתי מהאתר של התדרות המורים ורציתי לשאול כמה שאלות. האם זה דיסק לשדרוג בלבד? אני הבנתי ש-32 ביט לא מנמל 4 GB ראם ורציתי לשאול האם משחקים המותקנים על הווינדוס כן ינצלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הודעה שגיאה כזו מופיעה לי עבור כל קובץ התקנה (תוכנה) שאני מנסה להתקין win xp pro sp3 מדוע זה?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן! הלילה השארתי את המחשב דלוק לילה שני ברציפות- מה שאני לא עושה אף פעם בגלל רעש שאני לא מסוגל לישון איתו והיום בבוקר שקמתי וניסתי להשתמש במחשב המסך לא נדלק. כיביתי אותו הדלקתי שוב ולא מראה כלום עושה power save mode. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך כיבתי את המחשב הדלקתי ושוב המסך עושה power save mode ניסתי לעות ריסט עשרות פעמים ולשווא. איך פותרים את זה? אני נואש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קודם כל הפיתרון מופיע במפורומים של WIN10 _ (ממש מלפני כמה ימים). אז הקרדיט הולך אליהם. הערה: לפי מה שהבנתי, המפתחים במיקרוסופט הגבילו את השימוש ברגיסטרי ואנחנו נדרש לתת לעצמינו (ADMINS) הרשאות בכדי לשנות. ועוד הערה קטנה, לפני הבנתי זה נוגע או לא לבעלי ESET בלבד _ (תקנו אותי בהמשך אם אני טועה) נתחיל: קודם כל ההרשאות (כי ללא זה כל שינוי שיערך... לא ישמר!!!!) אז נכנסים ל REGEDIT והולכים ללשונית EDIT ובוחרים ב PERMISSIONS בחלון שיפתח הולכים למטה ללשונית ADNVANCED ומקליקים בחלון שיפתח יהיה כתוב ה OWNER ובסופו יהיה כפתור CHANGE, אז נקליק עליו. בחלון שיפתח לנו שוב נרד ללשונית ADVANCED ונבחר בה ובחלון שיפתח נקליק על FIND NOW _ (לאחריו תופיע למטה רשימה) מהרשימה נבחר את ADMINIST…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין עדכון SP2 ידני שכבר מותקן בתחנה SP1 מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים... אני בונה GPO לתחנה ציבורית וקצת היסתבכתי, נעלתי גישה של העתקת של קבצים שלולחן עבודה ואני לא מוצא את הפולסי שחסם לי את זה (אני מעוניין שכן יעתיקו לשולחן עבודה). מה שמוזר מכל הסיפור כשאני רוצה לישמור מהדפדפן (IE7) אני יכול, אבל כשאני רוצה לישמור מהוורד אני לא יכול, כשאני גורר קובץ לשולחן עבודה אני מקבל את העיגול עם הקו האלכסוני בתוכו ואין לי אפשרות להעתיק לשולחן עבודה. בעיה נוספת שיש לי שאני רוצה למנוע ממי שעובד על המחשב לשנות את רקע שולחן העבודה. חסמתי את האפשרות של מקש ימני וחסמתי את הגישה ל DISPLAY PROPERTIES אבל כאשר מישהו פותח תמונה עם WINDOWS PICTURE AND FAX VIUWER הוא יכול ללחוץ כפתור ימני על התמונה ואז ללחוץ SET AS DESKTOP BACKGROUND ואז הרקע משתנה, למ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אם זה יעזור למישהו כך הצלחתי להתקין גירסת שידרוג על מחשב נקי ממערכת הפעלה מעלים את המחשב מדיסק ההתקנה (ולא מהדיסק קשיח הריק כרגע) כעת יש שני אפשרויות להתקנה 1.upgrade 2.custome (new copy בוחרים באפשרות השנייה למרות שהמספר הסיריאלי על הדיסק לא מיועד לסוג התקנה זה במהלך ההתקנה הוא יבקש מספר סיראלי יש להקיש על NEXT ולא לרשום שום מספר לאחר סיום ההתקנה מעלים את המחשב ,מכניסים שוב את דיסק ההתקנה ומפעילים את קובץ הsetup כעת הוא שוב יש לנו את שני האפשרויות להתקנה 1.upgrade 2. CUSTOME (new copy הפעם נבחר ב-upgrade וכשנתבקש להכניס סיריאל נכניס את המספר שקיבלנו עם הדיסק THE END בסופו של דבר יוצא שהתקנו פעמיים את מערכת ההפעלה פעם אחת התקנה מלאה ובפעם הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין עליו windows 7. המפרט: מעבד intel i7-4790 3.6GHz לוח אם gigabyte H97M-D3H צורב sata lg dvdx24 DL זכרונות ADATA XPGV1.0 8GB DDR3 1600MHZ ספק thermaltake litepower 500w מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מובנה כעיקרון הדיסק הקשיח שאני משתמש בו הוא דיסק קשיח של המחשב הקודם (לא מפורמט 1TB). הבעיה היא, כאשר אני מפעיל את המחשב והוא עושה boot מהדיסק או מהדיסק און קי (בדיסק ובדיסק און קי יש שתי התקנות שונות של ווינדוס 7) מופיע המסך בו הוא טוען את הקבצים (loading windows files...) לאחר מכן הוא מראה את הסמל של ווינדוס וכאשר הוא אמור להגיע למסך התקנה הכחול הוא מציג לי מסך שחור (כיאלו אין לי תצוגה של ווידאו). ניסיתי לשחק בbios עם ההגדרות של הsata (גם IDE ו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-