Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי לוח עם USB2 בהתחלה התקנתי WINXP P ואז עידכנתי דרך האתר ל-SP1 ואז הופיע לי אופציה במנהל ההתקנים להתקין USB2 (באתר של מייקרוסופט) ואכן סימן השאלה הצהוב שהיה לי במנהל ההתקנים הפך לכתובית USB2. אבל... מאז פירמטתי את המחשב, התקנתי winxp p +SP1 והכל מהסי די רום. וכעת במנהל ההתקנים לא ידוע לי האם הותקנה התמיכה ב-USB2. כי מצד אחד אין שם סימן שאלה צהוב אבל מצד שני לא רשום בשום מקום USB2 (רשום USB). בוונדווס update לא ניתנת לי אופציה לעידכון מנהל התקן. השאלה: האם הותקנה אצלי התמיכה ל-USB2??
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-