עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405929&TypeID=1&sid=127 האמת זה היה די ברור,הרי זה לא ממש צעד חוקי.בכל זאת,בן אדם שקונה רישיון לשימוש בתוכנה,זכותו להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by 114508534,

יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by yuval_e,

שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. למה בכלל צריך לעשות עדכונים ולמה מה זה עושה האם זה עוזר ומה שמעצבן שאחרי כול עדכון צריך לעשות ריסטאר .... האם בכלל שווה לעשות את זה ???? זה מועיל ??? דרך הגב יש לי VISTA אולי זה קשור

7. Started by CraZyStyLe,

אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by ORIT A,

היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. אני שואל בשביל ידידה שלי ( מן הסתם היא רוסיה) יש לה ווינדוס 98 ברוסית ואין לה עיברית במחשב (בדקתי את זה על ידי אפשרות הוספת שפה ואין שם עיברית). 1. אם צריך את הדיסק של ווינדוס 98 אז בבקשה להסביר לי איך מתקינים מהדיסק. 2. אם אפשר להוריד דרייבר אז בבקשה לתת לי לינק. אני ניסיתי לחפש בפורומים ובכל מיני מקומות אבל לא הצלחתי : תודה מראש דני

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by kong5,

בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. זה פשוט תקוע על אותו המספר גם אחרי ריסטארט

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?

23. Started by COSA,

המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי וירוס או סוס לא יודע, הוא נעל לי את מנהל המשימות,כיבוי,הפעלה,חיפוש ועוד . במצב בטוח גם אי אפשר להפעיל תאופציות הנ"ל הוא שינה לי את הדף בית לSERIAL 99.COM ניסיתי להסיר אותו עם קספרסקי נורטון ונוד ניידים ,AVG SERVER רגיל, עם ספייוור דוקטור, אד וואר, קסופט ספיי . והוא לא יצא . מה ניתן לעשות חוץ מפרמוט כי יש לי המון תוכנות בC .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.