Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
משום מה השגיאה הזו קוראת לי בזמן שאני עושה ריסט ולפעמים בלי קשר זה רושם נא הכנס דיסקט לכונן A אפשר לעשות IGNORE וזה ידלג על זה אבל זה לא הדרך זה קורה כל הזמן אין לי כונן A במחשב לא קניתי FLOPY
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
במקום זה הוא ממציא חומר אחרת שלא קיימת, למשל: FLOPPY או REMOOVEABLE STOREGE שלא נמצא. אנא עיזרו לי... (ויסטה)
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-