עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by psyshiko,

מערכת ווינדוס לא עולה. בעת העלייה מודיע כי חסר דרייבר pci.sys ומבקש לבצע repair אך בעת הכנסת דיסק התקנה מקורי לא מצליח לעשות. שום דיסק לא עולה. מי שיודע מה עושים אז בבקשה שיעזור.... יכול להיות שזה בעית חומרה אז איזה בעיה זה יכול להיות אם זה באמת קשור לחומרה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by redead,

דיברו על זה כולכך מזמן וזה משום מה לא יוצא..

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Itzik68,
    • 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by asypeer,

הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by zxcvbnm,

שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. שלום, בניתי מעגל אלקטרוני שנשלט ע"י יציאת המדפסת במחשב כל פעם בזוג הרגליים 2 ו- 18 יש "1" לוגי, המעגל נסגר (וההפך..) הרגליים האלה זה הסיבית מידע הראשונה של היציאה הבעיה שלי היא בהפעלת המחשב בכל הפעלה של המחשב, בעליית מערכת ההפעלה הרגל מתאפסת אוטומטית ל "1" לוגי וזה מפעיל לי את המעגל עד שאני מבטל את זה עם תוכנה לשליטה על הרגליים זה אומר שהמעגל נשאר סגור איזה 20 שניות עד שהמערכת עולה עד הסוף ועד שהתוכנה עולה ומבטלים את ה "1" לוגי ביציאה.. המערכת הפעלה שלי זה WINXP SP2 במחשב אחר עם SP1 זה לא קרה לי.. זה בדוק משהו במערכת הפעלה כי בבוט של המחשב הרגליים מאופסות.. ורק שהמערכת הפעלה מתחילה לעלות זה הופך ל "1" ניסו לתת לי פיתרון ברג'יסטרי אבל זה לא עזר אפשר לראות אותו ב…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by m4a1,

שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by COSA,

המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?

23. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.

25. לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים