עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by kobibo,

מידי פעם (פעם ביומיים שלושה) מע' ההפעלה פשוט נתקעת ואין מה לעשות מלבד ריסט. ב Event log אנני רואה כל בעיה ולא נראה לי שזאת בעיית חומרה. מישהו נוסף נתקל בבעיה זאת?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by stav_r,

שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by dogy,

אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by Chefach,

כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???

15. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by x-amin,

זה מה שאמור להיות http://img147.imageshack.us/img147/3711/8285cv3.jpg אבל מה שבאדום לא נמצא(זה במחשב אחר) ומה שבכחול כוון לדקה אפילו וזה לא מכבה את הצג.. מה אפשר לעשות..?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by PCguy,

עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס,הוא מבקש שם משתמש וסיסמא,אני מקליד הוא מראה שהכל תקין ומיד לאחר שניה הוא רושם מתנתק וחוזר לאותו מסך התחברות ככה גם ממנהל וגם מאורח ומהמשתמש הרגיל! לא מצליח גם במצב בטוח התקנתי וינדוס על הכונן השני שניהם תחת אותו סריאל מקורי שיש לי! מקורי!! בכל מקרה זה קרה לאחר ששניתי קובץ מסויים,אך עם הווינדוס השני שיחזרתי אותו במדוייק! מה אפשר לעשות? כי כרגע בווינדוס החדש שהתקנתי על הכונן השני,זה לא נותן להתקןי את הכרטיס מסך! אחרת הייתי עוזב את זה ככה לפרמט הכל מחדש ולהתקין? או שישנה אפשרות לסדר? לדעתי הפתרון הוא להגדיר שהוא לא יבקש אימות בכניסה לווינדוס אפשרות בלוח בקשה בתוך משתמשים,אך אני לא יכול להיכנס לווינדוס כדי לשנות זאת, יש אפשרות לשנות זאת דרך קובץ מ…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by בזיק,

יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by or2077,

המחשב השני שלי אני לא יכול לכתוב בעברית, אין עברית במאגר שפות הכתיבה בווינדוס הזה מה אני אמור להוריד בשביל שזה יקרה.. חשוב מאוד אני לא רוצה שכל הווינדוס יהיה בעברית אני רק רוצה לכתוב... תודה

22. אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.

25. אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.