Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לראות ספרדית במסמך ב-NOTEPAD, או WORDPAD וכדומה ושינוי השפה בסקריפט לא עוזר לעניין של כמה תווים בעייתיים. מה צריך לעשות כדי לראות ספרדית או כל שפה אחרת כמו שצריך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אחרי כמעט שנה ללא פירמוט והתקנות מחדש אני מתכנן למחוק הכל ולהתקין XP חדש דנדש (לא מתכוון לעבור בחיים לויסטה) אז מה אני צריך? XP SP2 AutoPatcher XP DEC איזה עוד תוכנות/עדכונים אתם ממליצים להתקין/לשלב בXP בשביל לעדכן את המערכת ההפעלה הישנה הזאת לימנו?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-