עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yosizach,

אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by SHIMI1182,

התקנתי שוב פעם את הווינדוס על המחשב התקנתי אחריו את קובץ ה- HEB MUI אבל אני לא מצליח להוסיף את העברית לשפות במקלדת (אין לי את האפשרות לבחור בעברית) למרות שהמחשב תומך עכשיו בעברית (במסך הפעלה כיבוי רשום בעברית, הדפדפן תומך בעברית) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by MrHicUp,

קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=989 מצויין שם שויסטה 32 ביט תרוץ לאט יותר כאשר משתמשים בPAE. מה לגבי ויסטה 64BIT? אין צורך בPAE, אני מניח(?). לכן היא גם תרוץ מהר יותר ותזהה את כל ה4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by dhdhdghd,

משהו יודע ? מה שמצורף בחדשות זה של 32 BIT

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by LeftRight,

אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by Snirs69,

שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by yogev_23,

איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?

22. בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס,הוא מבקש שם משתמש וסיסמא,אני מקליד הוא מראה שהכל תקין ומיד לאחר שניה הוא רושם מתנתק וחוזר לאותו מסך התחברות ככה גם ממנהל וגם מאורח ומהמשתמש הרגיל! לא מצליח גם במצב בטוח התקנתי וינדוס על הכונן השני שניהם תחת אותו סריאל מקורי שיש לי! מקורי!! בכל מקרה זה קרה לאחר ששניתי קובץ מסויים,אך עם הווינדוס השני שיחזרתי אותו במדוייק! מה אפשר לעשות? כי כרגע בווינדוס החדש שהתקנתי על הכונן השני,זה לא נותן להתקןי את הכרטיס מסך! אחרת הייתי עוזב את זה ככה לפרמט הכל מחדש ולהתקין? או שישנה אפשרות לסדר? לדעתי הפתרון הוא להגדיר שהוא לא יבקש אימות בכניסה לווינדוס אפשרות בלוח בקשה בתוך משתמשים,אך אני לא יכול להיכנס לווינדוס כדי לשנות זאת, יש אפשרות לשנות זאת דרך קובץ מ…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Cranchh,

בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים