עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by israchamp,

מה המצב אנשים. ניסיתי להתקין את הWINDOWS 7 RC ואני פשוט לא מצליח נתחיל : עשיתי בוט מהDVD והתחילה ההתקנה ההתקנה רצה סבבה והגיעה לשלב של עוד 10 שניות יבוצע ריסט שאני חוזר מהריסט כתוב שהוא מעדכן רגסטרי ועוד שטויות. ואז מגיע לשלב האחרון של ההתקנה comleting installasion שזה מגיע לזה . אחרי כמה שניות המחשב נכבה. ברגע שהוא עולה מחדש זה לא חוזר להתקנה אלא למצב של בחירה בין מצב בטוח last known good stat windows כמובן ששום דבר לא מעלה את הWINDOWS ניסיתי עם או בלי עכבר USB ניסיתי עם או בלי פירמוט הPARTISION ניסיתי גיסרת 32 וגם 64 ביט שום דבר ! אפילו עידכנתי את הביוס ! מה עושים ?? התקנתי את המערכת על המחשב נייד והלך בלי בעיה ! חוץ מעניינים של דרייברים הכול עבד טוב והדרייברים זה לא מה…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. כשאני מפעיל איזו תוכנית אז אנשים אחרים שנכנסים למחשב תמיד מפסיקים לי אותה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Danix60,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום . לפני כמה ימים ניסיתי להתקין תוכנה בשם StyleXP על ה Vista הצלחתי להתקין את התוכנה , אבל התונה הראתה חוסר תאימות ולא רצת לעבוד, לאחר שהסרתי את התוכנה גיליתי ,שכל האייקונים של הכוננים והתקיות נעלמו ( הם קיימים אבל ללא הציור ) מה שזה עושה זה שחלק מהתוכנות לא מצחיחות לעשות כלום משום שהם לא מזהות את האייקונים וככה הם פשוט נתקעות . ניסיתי לעשות כל מני דברים , כמו להתקין מחדש את התוכנה ולראות אולי אפשר להחזיר משם , ניסיתי גם להתקין כל מני תוכנות אחרות וכלום לא למצליח . הבעייה מאד מאד מרגיזה ואני כבר חושב להתקין מחדש את ה vista למרות שלא ממש מתחשק לי , כי כל השאר עובד דיי בסדר אם יש למשהו הצעה מה לעשות מאד אשמח תודה !

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by d pro,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by yair71,

אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by roeiw,

יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. אהלן, ראיתי שלוינדוס 7 יש מלא פונטים שאפשר להתקין, בכל מקרה אני מעוניין לשנות את צורת הפונטים שיראו על שולחן העבודה / ובכללי. איך אני יכול לשנות את זה? פשוט רוצה שכל הכתיב הרגיל שוינדוס מציג לי יהיה אחר...יש אפשרות לעשות זאת? נכנסתי לתיקיית FONTS אבל לא ראיתי שניתן לעשות משהו מיוחד עם כל הפונטים שנמצאים שם.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by 7278608,

שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

20. Started by asafgolan,

אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by simptome,

שלום לכולם איך ניתן לשחזר ב xp את הרג'יסטרי ליום או יומיים אחורה? ובנוסף ה xp לא מתכבה אוטומטית מה ניתן לעשות בנידון? נ.ב קודם היה מותקן 98 והיה כן מתכבה אוטומטית

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.