Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי טס לארצות הברית מטעם החברה וביקשתי ממנו לרכוש עבורי עותק של Vista מ-newegg כי המחיר נמוך ב-200 שקלים מהמחיר הנמוך ביותר בארץ. הוא הזמין את התוכנה וקיבל את המשלוח כעבור 24 שעות .(כל הכבוד ל-newegg) לפתע הוא מתקשר אלי ואומר שעל האריזה כתוב למכירה בארצות הברית וקנדה בלבד. מה זה אומר לגבי? אוכל להשתמש במערכת הפעלה בארץ? אם לא הוא ישלח את התוכנה בחזרה ל-newegg.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה למי שלא יודע היום הושק אופיס 2007 וויסטה יחד מקור: http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1014970
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, י שלי בעיה שהיא חוזרת על עצמה תמיד, אני משחק במחשב גולש בשעות היום, בלילה הולך לישון הולך לצבא חוזר..וואני רואה שהוא עשה ריסטארט אין לי מושג איך זה קרה או למה זה קורה..אשמח לקצת עזרה או כלים שיעזרו לי לאבחן את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דואל בוט של win98se וwin2k כאשר ה98 נמצאת בC ו2K בD... שחזרתי ל98 לשחק בכמה משחקים - הבנתי שהמערכת זקוקה לפורמט ולסידור רציני... יש דרך לפרמט את C, להתקין מחדש 98 ועדין לשמור על הדואל בוט בלי תוכנה צד שלישי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM. כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות (כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו') האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לצאת לדוס (כי אני חייב לעשות copy שאי אפשר אם זה ב-windows( נ.ב אם שאלו אז בבקשה תתנו לי קישור (כי אני לא מצאתי)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי PROCESSES שהופיע לי פתאום משהו יודע אך להסיר אותו ? הוא לא מופיע בServices ולא ב MSCONIG האם הוא נחוץ ? בGOOGLE לא מצאתי פרטים ולוונטים לגביו
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ב- Windows 7 יש אופציה ליצור תיקיה מיוחדת אשר באופן אוטומטי כל ההגדרות המתקדמות יתכנסו לתוכה. התהליך הוא כזה: 1. צרו תיקיה חדשה (לא משנה איפה). 2. תעתיקו ותדביקו את המחרוזת הבאה בתור השם של התיקיה (השם צריך להיות אך ורק המחרוזת). GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} 3. פתחו את התיקיה וכל ההגדרות יופיעו לכם שם. אגב, זה עובד גם בויסטה, אך בויסטה זה עלול להרוג את האקספלורר, במידה ורוצים לעשות זאת בויסטה, אפשר לפעול לפי ההוראות בקישור הבא (יש שם גם תיקון לקריסת האקספלורר) - http://www.windowsvalley.com/blog/create-a-master-control-panel-shortcut-and-explore-the-all-tasks/
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-