עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. לא רוצים לינוקס? אפשר גם אחרת. Valve החלה לשחרר כלים המסייעים להתקנת מערכת חלונות 10 על הקונסולה המהפכנית החדשה שלהלכתבה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by yariv2007,

מחפש מדריך רצוי בעברית ל Tweaking לחלונות אקספי או 98 או כל דבר בנדון ומדריך לגיבוי קובץ הרישום אם אפשר. תודה מקרב לב .

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by ag43,

כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by moris,

היי אני רוצה לשחזר קובץ שהיה בשולחן עבודה,ומחקתי אותו. כאשר אני נמצא בתוכנת השחזור ,נותן לו את המחיצה של השולחן עבודה שזו C רציתי לדעת לאן אני אמור להוביל את התוכנה כדי לראות את הקובץ שלי? תוכנת השחזור היא R-Studio NTFS תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Symbore,

יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס 7 64 ביט עם IE8 ועד היום הכל היה מצוין עם הגלישה והכל. היום בבוקר התקנתי עידכון שנשלח אליי בשביל הדפדפן שמשפר את התאימות שלו ואני חושב אולי שהבעיה בגללו. לאחר התקנת העידכון גלשתי כרגיל עד שפתאום נתקע לי המחשב,חקרתי קצת הנושא וגיליתי שברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך האייקון בשולחן העבודה אז לאחר מכן כל שולחן העבודה תקוע לי כלומר אני לא יכול להפעיל שום יישום דרכו עד שאני סוגר את הדפדפן דרך מנהל המשימות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך תפריט ההתחל אז הכל בסדר ושולחן העבודה עובד בסדר. הסרתי את העידכון,עשיתי סריקת וירוסים והבעיה לא נפתרה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by m1ke,

יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by gatitito,

אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MyTechDesk,

אהלן חברים, מה שלומכם? אני חדש כאן ורציתי לקרוא את חוקי הפורום לפני שאני מפרסם, אז נכנסתי לפוסט הנעוץ וניסיתי להגיע ללינק שצורף שם בשביל לקרוא את חוקי הפורום, אבל נתקלתי בשגיאה הזו: לטיפולכם. נ.ב. אני מקווה שזה היה נכון לשלוח את הפוסט הזה כאן.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  21. שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by coorva,

יש לי xp pro sp2 . לאחרונה, כאני שומר תמונה מתוך אתר אינטרנט או מוריד קובץ מהאינטרנט למחשב, החלון של תהליך ההורדה מראה לי שהקובץ יורד ולכאורה הכל בסדר אך לאחר ההורדה הקובץ לא מופיע במחשב בתיקייה שאליה הוא ירד. גם ניסיון לפתוח תיקייה שונה או לשמור על שולחן העבודה לא מועיל. ניסיתי למשל להוריד את firefox והפעלתי את קובץ ההפעלה מבלי לשמור אותו במחשב ואכן התבצעה התקנה של התוכנה ובסיומה ניפתח הדפדפן אך כשסגרתי את הדפדפן, לא היה אייקון שלו על שולחן העבודה ולא בתוכניות במחשב ואפילו לא בלוח הבקרה - הסרה הוספה של תוכניות. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. משום מה כל איזה 5 שעות הXP מחליט שהוא מוריד לי את התמונות של הדיסיקים של השירים שיש לי על המחשב איך אני מבטל את זה.. או שיכול להיות המדייה פלייר בכול אופן איך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ווינדוס 10 מדי פעם שאני נכנס להגדרות על מנת לבחור שומר מסך קופצת לי הודעת שגיאה: ms - settings personalization- background לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. נא התקן תוכנית לחלופין אם כבר מותקנת תוכנית צור שיוך בתוכניות ברירת מחדל בלוח הבקרה מה זו ההודעה הזאת?~

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.