Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מבחינת מהירות עבודה ? אצלי מותקנת מערכת ההפעלה ב-FAT 32 אם אני רוצה לעבור ל-NTFS איך אני עושה את זה מבלי למחוק את מערכת ההפעלה ?
-
- 32 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק 100 ג'יגה מחולק ל-5 מחיצות (partitions) התקנתי windows xp pro לא מזמן (התקנה נקייה כולל פירמוט והכל) משום מה מאתמול הוא מבקש להריץ בדיקה למחיצה האחרונה בדיסק בכל פעם שה-windows עולה. נתתי לו לעשות בדיקה מלאה כמה פעמים (כולל בדיקה פיזית), ולא היתה שום בעייה. והשתמשתי גם ב-norton disk doctor, שלא מצא כלום. למיטב ידיעתי אין לי שום תוכנה שכותבת או קוראת משהו מהמחיצה הזו.... (המחיצה כוללת בעיקר קבצי התקנות וגיבויים) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתופעה המרגיזה הזו ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יושב להנאתי רואה סרט דרך ה power dvd שלי ופתאום אני מקבל את המסך הכחול שלא ראיתי לפחות שנה עם השגיעה שמופנית לnv4_disp.dll,או קיי זה של ה גיפורס שלי דרייברים דפוקים או משהו,אבל אחרי שעשיתי ריסטרט אני מוצא ב event viewer שלי את ההודעה הזאת The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לדעת איפה בדיסק שלי ה bad blocks נמצאים,בחלונות 95 ו98 זה היה מראה קוביות וצבע שחור או אדום היה ה bad block , ב windows xp הוא לא מראה,עשיתי scan for and attempt recovery of bad sectors לא משנה אם יש או אין bad blocks פשוט אחרי ה scan הוא מראה או קיי (ולחיצה על האו קיי תעיף את החלון הנל).
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שאני פותח תוכנות מסויימות אני מקבל הודעת שגיאה שלא נותנת לי אפשרות להמשיך בתהליך עם התוכנה. אין סוג של תוכנות מסויימות ומוגדרות, זה קורה בכל מיני תוכנות. למשל iso buster, ו- gamespy. אשמח אם תגידו לי איך לתקן את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-