Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הסט LOGITECH DiNovo Media desktop laser. לעכבר יש LAGים מציקים בתדירות גבוהה יחסית. לפעמים הוא פשוט בקושי מגיב, ולפעמים הוא בדיליי של שניה-שתיים בערך. נניח אני מזיז את הסמן במעגלים, עוזב את העכבר והסמן ממשיך לזוז. לפעמים הוא ממש בדיליי שאם אני מזיז אותו מהר הוא פשוט "מוותר" באמצע ומתנתק ולרוב פשוט כשמזיזים אותו מקבלים תגובה מאוחרת. כמובן שזה ממש מציק - בפועל לפעמים קשה להגיע לנקודה מסויימת (אייקונים, חלונות וכו'). ושאני לא אתחיל לדבר על גיימינג. אחרי חיפוש מהיר של גוגל, ראיתי מישהו שאחד התהליכים אמר שגרמו לLAG המדובר, ואחרי שהוא הפסיק אותו התקיעות הפסיקו. רציתי לבדוק אם אותו דבר תקף אצלי והפעלתי את המחשב (מ"ה WINDOWS 7 X64 ד"א) במצב בטוח. ופוף - הלאגים…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
באתי אל חבר שלי על מנת לפרמט לו את המחשב, איתחלתי את המחשב מהדיסק של ווינדוס וההתקנה עברה ללא כל בעיה מיוחדת. לאחר שהעתקת הקבצים הסתיימה המחשב הופעל מחדש התחיל לטעון את מערכת ההפעלה ו..נתקע. הפס שזז מתחת לסמל של ווינדוס נשאר קפוא ולא ניתן היה לעשות כלום, גם למצב בטוח לא היה ניתן להיכנס... מיותר לציין שלפני הפירמוט המחשב הריץ ווינדוס XP ללא שום בעיה, אני לא יודע מה גרם לכך שפתאום הוא לא ייעלה האם למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהתסבוכת ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 מזה מספר חודשים. אני שם רזולוציה 1680 *1050 ואחרי הדלקה מחדש של המחשב הרזולוציה חוזרת 1024 * 768. למסך מחוברים שני מחשבים מחוברים דרך kvm switch, במחשב אחד זה קורה כל הזמן, במחשב השני זה גם קרה בהתחלה והפסיק. יש איזה רעיון למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רשום לתוכנית WINDOWS INSIDER וקיבלתי את העדכון האחרון של ווינדוס שהוא 20H2 (גרסה 19042.508) הייתי אמור לראות שינוי משמעותי בעיצוב של ה-START כמו שהיה בכל הדיווחים , אבל לא ראיתי שום שינוי וה-START שלי נשאר בדיוק אותו דבר כמו לפני העדכון של 20H2. נשאר באותו צבע שחור בעוד שלפי העדכונים הוא היה אמור להפוך לאפור כזה בהיר.... למה לא השתנה אצלי העיצוב של ה-START ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני ניכנס לתקייה או חלון אחר הסידור אייקונים משתנה!! איך דרך להגדיר שבכולם יהיה זהה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאחר שמיקרוסופט הודיעה על תמיכה מובנית בקבצי וידאו מסוג MKV בגרסה הבאה של חלונות, דיווח חדש מראה לנו את כוונותיה של מיקרוסופט לתמוך טבעית גם בקבצי אודיו בלתי דחוסים מסוג FLAC במערכת ההפעלה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-flac/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-