Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גירסה 10240 החדשה של חלונות 10 היא ככל הנראה גם גירסת ה-RTM שתותקן במיליוני מערכות חדשות, אך במידה וטרם עדכנתם את המערכת שלכם לא תוכלו להשיג אותה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-מוכנה-להפצה-המונית/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לביא שיפמן משתף אותנו ברשמיו הראשונים ממערכת ההפעלה החדשה והנוצצת של מיקרוסופט. יש טעם לנצל את ההצעה החינמית לשדרוג? כנראה שכן לכתבה: http://hwzone.co.il/איך-עברה-עלי-חווית-השדרוג-לחלונות-10/
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הורדתי איזה סקין לוויסטה ומחקתי אותו.העיניין הוא שהסקין הזה שינה לי גם את האייקונים בשולחן העבודה. ובהסרה של הסקין הסמלים שלו נשארו,אז השאלה שלי היא איך מחזירים את הסמלים לדיפולט?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך ניתן לראות את השגיאה? חיפשתי ב-EVENT VIEWER אך אין זכר להודעה :-\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)
-
אהלן מחפש לקנות WINDOWS 7 64 BIT ENG איפה הכי זול לקנות? יש לי אפשרות לקנות דרך ארגון של המורים הבעיה היא שזה רק גירסת שדרוג... משהו הזוי... אין אפשרות לקנות ללא גירסת שדרוג... תודה מראש אריאל
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי בכמה פוסטים פה על ווינדוס 10 בגירסא בחינם. יכול להיות שאני מפספס משהו או שהדבר הזה קיים? בכל מקרה, הורדתי מהאתר של מייקרו https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 לדיסק און קי. אני משער אבל שבהתקנה זה יבקש סיריאל. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא והאם יש פה קאטצ' (?) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-