עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. WIN XP מחקתי קובץ אחד שהיה בתקיה C:WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC אני חושב שלקובץ קראו HOST ... לקבצים האלה אין סיומת ... נשארו לי "SERVICES" "PROTOCOL" NETWOKS" ו "LMHOSTS" ותקובץ שאני חושב שקוראים לו "HOST" מחקתי...אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ לפה או להגיד לי איך לתקן ..אני אודה לו מאוד אני לא יכול לגלוש לרוב האתרים כמו גוגל ויאהו או להתחבר לאייסיקיו ולמסנג'ר ...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dyn,

שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by supercars,

הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by PCguy,

האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  5. Started by Odedb52,

אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by DarkStar,

על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. Started by ANNA.M,

אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  10. שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by amitay93,

יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  12. שלום אני רוצה לפרמט רק את מחיצה C איך אני עושה את זה ,מבלי לגעת בD? ההתקנה היא בC. גבתי בעזרת תוכנה את הדרייברים , היא פשוט עשתה סריקה מצאה מה שמצאה וגבתי ,וזה יצר קובץ RAR. איך אני יפעיל את הגיבויים של הדרייברים ? תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.

14. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by yarl,

אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים

16. Started by ziv2774,

רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by klips,

שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנסים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס- SENT לא מצאתי את מיקום התיקיה בה הם נשמרים וגם לא קיימתד דרך להעבירם באמצעות EXPORT הכוונה של כל הסיפור היא לגבות את הפקסים ששלחתי מחוץ לכונן C במקרה של תקלה וכד' , כמו שב- OUTLOOK אפשר לגבות את המיילים היוצאים באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיעה אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה OUTLOOK? אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (שאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו מכיר…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני רוצה לפרמט תמחשב אבל אין לי ראש אחר כך להתקין את כל עדכוני האבטחה אז רציתי לשאול אם עכשיו אפשר להוציא מהרגיסטרי תעדכוני אבטחה בקובץ ראג ואחרי הפרמוט להתקין תקובץ ראג ויחזרו לי כל עדכוני האבטחה?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by dbx22,

האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. שלום אנשים, החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה... 32 או 64 ביט? יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב. השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט? בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט? או שאני יכול לשכוח מהן? תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי. עופר

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by adebisi,

שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.