עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by may-zohar,

אני עובד עם אקס פי פרו בעברית האופציה של "טקסט טו ספיצ" לא עובדת אצלי משום מה כשאני מנסה להפעיל את האופציה דיבור מלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה "אין אפשרות לבצע את המשימה המבוקשת משום שלא ניתן ליצור את המנוע הדרוש בחר מנוע שונה/או התקן שמע שונה" אני צריך את זה לשימוש עם תוכנה מקבילה לרוג'ר וילקו בשם ventrilo אין לזה קשר עם זיהוי דיבור למחשב זה מאפשר לכתוב טקסט באנגלית ולשמוע אותו ע"י קריין או להשמיע לאחרים וכיו"ב הנה לינק לאתר התוכנה http://www.ventrilo.com/index.html מקווה שמישהו יוכל לעזור אין לי מושג איזה "מנוע"הם רוצים ממני להתקין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vega,

http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by The Shark,

תראו... קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו, התקנתי את מערכת ההפעלה (Windows XP Pro) וכנראה בהתקנה עשיתי משהו לא טוב. בקיצור, עכשיו יש לי עברית כשפת input (ז"א שאני יכול לכתוב בעברית), אבל משום מה בתוכנות שונות (ICQ, Winamp ועוד ועוד ועוד...) אין לי תמיכה בעברית :-[ במקום עברית אני רואה מלא ???? (סימני שאלה) . אני ממש ממש לא רוצה לעשות פורמט ולהתקין שוב הכל מהתחלה, אז בבקשה אם יש מישהו שיודע מה אני יכול לעשות כדי לשנות את המצב שיגיד לי... PLZ ... ! :'( :'( :'( תודה ענקית מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by grozy d.j,

הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  5. אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by zzroni,

שלום. יש לי בעיה מאד מוזרה שאני לא מצליח לפתור. המפרט - פנטיום 3 600mhz win 2000 professional כאשר אני מדליק או מאתחל את המחשב , הוא מגיע עד אחרי השלב של ה- user logon . אני כותב שם וסיסמא ואח"כ הוא טוען את ההגדרות האישיות ואז העכבר הופך לשעון חול וזהו. המחשב לא נתקע אבל גם לא ממשיך לעלות. הדבר המוזר הוא שאני לוחץ cntr alt del , לוחץ על log off ואז ניכנס עוד פעם עם אותו שם וסיסמא בדיוק ואז המחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה ??

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  8. היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by amitwx,

מה הפעולות שאני מבצע בביוס כדי שהמחשב יקרא ישר מהcd , (כרגע יש לי xp) אם יש אפשרות אשמח לפירוט מה הצעדים .. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. Started by papa duck,

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by weinman,

היום הופיעה על הצג הודעה "ספונטנית" על כך שנכשל נסיון לכתוב לדיסק הקשיח (דיסק מישני עם חלוקה לשלוש כאשר המדובר במחיצה העיקרית). הבדיקה העלתה שאין גישה למחיצה הזו והמחשב שואל אם אני רוצה לפרמט אותה. שאר המחיצות נמצאו תקינות. יתכן ומדובר בבעיית זיקנה כי מדובר בדיסק קשיח בן כמה שנים :-[ בכל מקרה, השאלה היא האם יש דרך לשחזר את הנתונים או חלקם לפני פירמוט? אם זה חשוב ה OS היא W2K

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by m100,

שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by FlipM0de,

יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. איך אני יכול לפרמט בדרך הטובה ביותר בוידוס XP או שפשוט צריך להיכנס לדוס ולפרמט רגיל ? פשוט הבעיה היא שאני לא יודע איך להיכנס לדוס דרך WINDOWS XP PRO אז איך אני נכנס לדוס במקום לוינדוס!? דחוף אני רוצה לעשות פירמוט היום ועכשיו.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by TomB,

http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by Genisher,

שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by moris,

אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ybdltd,

I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. Started by Parallel,

אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. Started by moris,

היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים