Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלתי כבר שאלה כללית פעם של "איך מפרמטים בווינדווס XP?" אפשר להגיד שדי הסתבכתי כי מסתבר שיש די הרבה דרכים (או שסתם נדמה לי) ובגלל זה גם לא עזר לי החיפוש(למי שיתלונן). ראיתי שיש כל מיני BOOT DISKS להורדה באינטרנט כדי לפרמט דרך הדוס וכל מיני כאלה אבל די ברור שלא ככה אמורים לפרמט, אני מניח שיש דרך אחרת שמיקרוסופט חשבו עליה לפני שכל מיני מתכנתים התחילו ליצור BOOT DISKS מה שאני רוצה לדעת זה: ננסח את זה ככה- איך מיקרוסופט רצו שאני אפרמט את הכונן כשהם תכנתו את XP ? אני רוצה לדעת פשוט דרך אחת - הדרך ה"חוקית" / רגילה (כמו שמייקרוסופט רצו) שאיתה אני יכול לפרמט את הכונן עליו מותקן הווינדווס. ואיך אני מתקין אותו בלי כל מיני תקלות בדרך כמו תקיעה של ההתקנה או משהו כזה (כמו ששמעתי שקר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
על כמה מחשבים ניתן להתקין ווינדוס עם אותו הסידיקי? ומה קורה אם התקנתי בטעות על יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של וינדוס 98 וחוברת, אבל על החוברת מאחור רשום "להפצה עם מחשב אישי חדש בלבד". מה זה אומר? המחשב אמור ללכת לעבודה של אבא שלי כך שזה חשובשיהיה רשיון תקין וחוקי. ולא קנינו את הדיסק ביחד עם המחשב, כלומר שזה לא רשום בקבלה של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין גודל לגודל בדיסק? (כשנכנסים לפרטים של קובץ מסויים) ובדקתי כמה שוקל כל מה שיש לי במחיצה c והיה 33 גיגה בשימוש וכשאני לוחץ מקש ימני על הכונן רשום לי שיש לי 1.6 גיגה פנוי למרות שיש לי 37 גיגה סה"כ לאן נעלמו עוד 2 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב Q6600 עם 4 גיגה ראם ואני שוקל לשדרג לוויסטה. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לשדרג לוויסטה 32 או 64 ביט בלי לפרמט את כונן C? זה כונן של 500 גיגרה ואני לא רוצה למחוק אותו בשביל להתקין ווינדוס. ואם אני כבר פותח טראד, אז עדיף וויסטה 32 או 64 ביט לסרטים בHD ועבודה כללית מהירה של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-