עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by zazaza,

לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 1,

יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by Boomer,

קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asmon,

בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by eliXir,

I installed winXP on my new comp, and I got no hebrew, when I try to installed the hebrew its just do nothing, when there's a messege on Explorer to install hebrew pack, I do ok and nothing happen. Someone can please help me ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RoBiN_HooD,

how do i update my windows?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by Stranger,

המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום.. עדכנתי על מחשב עליו מותקן ווינדוס98 גרסא ראשונה מאקספלורר 4 ל6 SP1 ולאחר העדכון מופיע שחור מסביב לquick launch toolbar כמו בתמונה.. בנוסך אי אפשר לצמצם את הרוחב של ה"שחור" הזה בלי להסתיר חלק מהאייקונים למרות שיש שם כביכול הרבה מקום.. מה עושים עם דבר כזה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by domuzy,

פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  14. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by __MIKO__,

בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by NmAn,

יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by fux,

שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by XDude,

יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by light,

הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....

22. הום אדישן עברית\אנגלית פרופשיונל עברית\אנגלית מבחינת יציבות ומבחינת מהירות!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by demonshlomo,

כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.