עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by sofix4,

עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by ameermoadi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Mor .,

לפני שבוע בערך, המחשב הציג חלון שאין לי מקום בכונן C אני ואבא שלי התחלנו למחוק דברים וזה כל פעם ירד חזרה ל0 מקום. בסוף התייאשנו אז אבא שלי לקח את המחשב למישהו מהעבודה שלו , והם מחקו ביחד דברים ופינו לי 5.78 ג'יגה בייט. וזה ממשיך לרדת, יותר לאט, אבל יורד המקום, בלי שאני מורידה כלום. זה יורד הרבה ואז אני נגיד מכבה את המחשב ומדליקה, זה מעלה חצי ממה שירד כאילו מקודם היה לי נגיד 5.47 שהדלקתי, זה ירד 2 מגה בייט, אחר כך זה ירד עוד וכשכיבתי והדלקתי זה היה 5.45 זה מחזיר חלק אבל זה עדיין יורד וזה מחרפן אותי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

היי קופצת לי משום מה אזהרה שהאנטי וירוס שלי לא מעודכן...למרות שהוא מעודכן כמובן יש מצב שזה סוג של וירוס/ ספייוואר?

9. אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by udist,

יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by bogdant,

שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by iliahrom,

אממ שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול!מקסימום מנהלים תנעלו\תעבירו אותי למקום הנכון! קיצר אני רוצה ליצרוב וינדוס על דיסק!עכשיו יש לי קובץ ISO של הוינדוס שאותו בטוח צריך ליצרוב! ויש איתו על שני קבצים אחד בסיומת MD5 והשני בסיומת SFV! עכשיו מה אני עושה עם שני הקבצים האלו!?מה המטרה שלהם בכלל!?אני יודע שMD5 מהווה איזשהו קובץ החתמה! אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by ELiA,

הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by skuki1,

שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by DJ_Yaniv,

שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.

19. מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה XP , כמה מקום פנוי צריך שיהיה במינימום?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by XDude,

הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by ofeky1,

מה יהיה המחיר של ויסטה שתצא?? הוא יהיה גבוהה כמו של XP?? המחיר יצדיק את המערכת הפעלה?? תודה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.