Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כאשר אני פותחת את הסייר ורואה את הכוננים בכונן D אני רואה הספריות ויכולה לפתוח כל ספריה רק ספריה אחד לא ניתן לפתוח המחשב ניתקע בספריה הזאת יש תוכנה הפעלה ומתחת לספריה הנ"ל יש תת ספריות עם נתונים יש 329 תתי ספריות הכונן לא מלא בדקתי עם יש וירוס או בתוכנות פרזול ואין שום דבר שיכול להצביע על התקלה האם יש הגבלה לכמות תתי הספריות שיכול לפתוח הסייר או גודל הקבצים יש לציין ממחשב אחר ברשת ניתן לפתוח את הספרייה הנ"ל כולל תתי הספריות ניסיתי להעתיק למחשב אחר את הספרייה הראשית וגם שם תקע את המחשב לכן החשד שלי שיש מגבלה של פתיחה תתי ספריות או שיש הגדרה שניתן להגדיל את כמות הפתיחה של הספריות
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה יהיה המחיר של ויסטה שתצא?? הוא יהיה גבוהה כמו של XP?? המחיר יצדיק את המערכת הפעלה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
נדבק לי משהו לאקספלורר שמעלה עם פתיחת האקספלורר פרסומות, מעצבן! יש לציין שזה היה בדיוק אחרי שהתקנתי את MSN PLUS , גם כן מחקתי את התוכנה וזה עדיין נשאר יש דרך להפתר מזה? הרצתי את התוכנות ADAWARE ו XOFTSPY לא עזר כלום בתודה MANORR
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ברשותי עותק של ויסטה הום בייסיק, על כמה מחשבים אני יכול להפעיל את הווינדוס עם אותו רישיון בו זמנית? מדובר על שימוש ביתי ולא עסקי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משחק שבעבר רץ על מערכת דוס והוא נותן לי את זה: (ללחוץ בשביל לראות גדול )
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-