עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. כשאני מפעיל איזו תוכנית אז אנשים אחרים שנכנסים למחשב תמיד מפסיקים לי אותה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by --Shadow--,

שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. 3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי (שנתיים שלמות בXP)... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. רציתי לשאול שאלה מה הם 2 האפשרויות הראשונות שמוקפות באדום בתמונה מה הם עושות ומה על מה לסמן ת'נקודה על הראשון או השני (האפשרות השלישית ברורה זה נגד AA שמתי לב) http://img161.imageshack.us/img161/1732/64240496ub4.png

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. התקנה מסויימת על הדפדפן עובדת לי רק כשאני נכנסת כמנהל, וזה דיי מעצבן כי אנ צריכה להכנס כל פעם מחדש ככה... יש לי רק את המשתמש הנוכחי על הויסטה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by קוד גישה,

הבנתי שעומד לצאת SP3 ל XP 32 ביט (אין SP ל XP 64 ביט) האם SP1 שעומד לצאת לויסטה, הוא רק לגירסת ה 32 ביט, או גם לויסטה 64 ביט ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by SciFi7,

שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?

22. Started by joe2010,

שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה

23. כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. אני מנסה להתקין את הווינדוס אבל הוא כל הזמן מראה לי שגיאה וקיבלתי את המחשב היום. השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  25. כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX

דיונים חדשים בפורומים