Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס. יש לי שני הראדיסקים, 1 שהוא מחיצה אחת והשני הוא בעל 3 מחיצות. אחת מה-3 מחיצות היא SYSTEM, איפה שמותקן הוינדוס. אני רוצה לפרמט רק את הכונן הזה, ששאר המחיצות ישארו כמו שהם, שלא מחק משם חומר. הכנסתי את הדיסק של וינדוס לכונן דיסקים. ובביוס סידרתי ככה שהCDROM יעלה ראשון. עלה לי בדוס את זה: 1. To set up Win XP now. press enter 2. To Repair a Win XP Installation using recovoert console. press R איזה מהם עדיף לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הבנתי שעומד לצאת SP3 ל XP 32 ביט (אין SP ל XP 64 ביט) האם SP1 שעומד לצאת לויסטה, הוא רק לגירסת ה 32 ביט, או גם לויסטה 64 ביט ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה XP , כמה מקום פנוי צריך שיהיה במינימום?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, המערכת הפעלה הראשית שלי היא XP. ויש לי גם Vista על מחיצה אחרת, שנמצאת על הארדיסק אחר. אני רוצה למחוק את הויסטה דרך ה-XP, מבלי לפרמט. או לפחות למחוק כמה שפחות. מה אתם ממליצים? תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי קופצת לי משום מה אזהרה שהאנטי וירוס שלי לא מעודכן...למרות שהוא מעודכן כמובן יש מצב שזה סוג של וירוס/ ספייוואר?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משחק שבעבר רץ על מערכת דוס והוא נותן לי את זה: (ללחוץ בשביל לראות גדול )
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-