עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX

2. Started by x-amin,

זה מה שאמור להיות http://img147.imageshack.us/img147/3711/8285cv3.jpg אבל מה שבאדום לא נמצא(זה במחשב אחר) ומה שבכחול כוון לדקה אפילו וזה לא מכבה את הצג.. מה אפשר לעשות..?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Jetleg,

איך אני מפעיל את הווינדוס במצב Safe Mode?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

6. Started by nir_varon,

שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by pak82,

כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by TimoTy,

הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by lev-27,

יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by gabi_y,

היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by bogdant,

שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  21. משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. רציתי לשאול שאלה מה הם 2 האפשרויות הראשונות שמוקפות באדום בתמונה מה הם עושות ומה על מה לסמן ת'נקודה על הראשון או השני (האפשרות השלישית ברורה זה נגד AA שמתי לב) http://img161.imageshack.us/img161/1732/64240496ub4.png

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?

25. Started by PhoenixBoy,

היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים