עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hal,

היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by moshon,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by dudi2002,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה ועד היום סוג הכתב באינטרנט ובכלל בווינדוס היה ברירת המחדל שקיבלתי. היום התקנתי MV2 PLAYER ומאז בכתב השתנה ונעשה פשוט כזה... איך אני מחזיר את הכתב הקודם? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by S^E,

נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by gargoil,

ערב טוב! נתקלתי בבעיה מוזרה באינטרנט אקפלורר. המערכת היא: win xp pro sp1 באתרים מסוימים כגון האתר של קופת חולים כללית וכדומה כאשר מנסים לדוגמא להזמין תור לרופא מומחה נפתח חלון ריק. הדרך היחידה היא להעתיק את הכתובת ואז לפתוח בחלון חדש. כמו כן למשל באתר יד 2 לא ניתן לפתוח תמונות. הן לא נפתחות ופשוט החלון חוזר על עצמו. התקנתי פיירפוקס ושם הכל עובד אני סקרן לדעתמה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by erjerjerj,

יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by bykeking,

אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by עידן אברהם,

ברצוני רציתי לדעת אם תוכנה Windows xp sp2 זה יותר טוב מאשר מWindows xp.... מה אתם אומרים כך? אם Windows xp sp2 זה מעולה מה זה עוזר למחשב ? אשמח לשמוע את התשובתכם...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by eladbu,

האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by x-amin,

זה מה שאמור להיות http://img147.imageshack.us/img147/3711/8285cv3.jpg אבל מה שבאדום לא נמצא(זה במחשב אחר) ומה שבכחול כוון לדקה אפילו וזה לא מכבה את הצג.. מה אפשר לעשות..?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by hararim,

מישהו יודע מתי אמור לצאת?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היה לי וינדוס ויסטה שנדפק לי אז רציתי לחזור בחזרה ל XP. קיצר התחלתי אם הפירמוט הכל טוב ויפה היגעתי למסך הכל סיים לי לפרמט היגיע ל 100% ופתאום אחרי זה הוא פותח לי את החלון הזה. שכשאני אני לוחץ אנטר זה מגיע עוד פעם לאותו מקום שממנו התחלתי לפרמט את הדיסק קשיח. מישהו אולי יודע מה הבעייה ? הדיסק קשיח הלך ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by rasta54,

אני מקבל שגיאה באמצע התקנה : setup cannot copy the file:wmilib.sys יש לי אפשרות ללחוץ רק על esc=דילוג או F3 לצאת מההתקנה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים