Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ,Windows xp sp2 לאחר מכן היו מספר בעיות ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הוינדוס, הבעיה היא שלאחר שהוא טוען את כל הקבצים הוא אומר המחשב יעשה ריסטרט בעוד 15 שניות. לאחר הריסטרט במקום להמשיך בהתקנה הוא מתחיל אותה מחדש ובעצם מונע את התקנתה של מערכת ההפעלה. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, היה לי וינדוס ויסטה שנדפק לי אז רציתי לחזור בחזרה ל XP. קיצר התחלתי אם הפירמוט הכל טוב ויפה היגעתי למסך הכל סיים לי לפרמט היגיע ל 100% ופתאום אחרי זה הוא פותח לי את החלון הזה. שכשאני אני לוחץ אנטר זה מגיע עוד פעם לאותו מקום שממנו התחלתי לפרמט את הדיסק קשיח. מישהו אולי יודע מה הבעייה ? הדיסק קשיח הלך ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נכון יש את התמונה הגדולה על הדסקטופ של XP , שיש מן שדה ירוק ושמים כחולים? (מסך יפה כזה) אז אני שואל - האם יש אפשרות כל פעם שהמחשב עולה, שאוטומתית יחליף את התמונה של הדסקטופ לתמונות אחרות שאני קבעתי? (אוטומטית כל הפעלה מחדש של המחשב הוא יציג תמונה אחרת) יש אפשרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-