עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshiko69,

שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …

4. איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by idDFdd,

אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by pafi,

התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by 3d7,

התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by amit123,

תגידו...אם אני אוסיף עוד ג'יגה זיכרון אז הביצועים בויסטה(בעיקר במשחקים..)יהיו לפחות,או אולי אפילו יותר טובים מאשר הם ב-xp כמו שהם עכשיו עם ג'יגה אחד?או שזה תלוי בעוד דברים חוץ מזיכרון? תודה!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by zekk,

פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by MODI,

האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by Burned,

המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by asmon,

כשהפיירוול לא פעיל אז שורת המשימות למטה פשוט נתקעת כעבור 5 דקות שאני מתחבר לאינטרנט. מה הכוונה נתקעת? אי אפשר ללחוץ שם על כלום. אבל בחלון הנוכחי שאני נמצא בו אני יכול להמשיך לפעול. אבל כשאני מפעיל את הפיירוול של וינדווס אז הכל בסדר. למישהו יש מושג מה זה? אולי וירוס כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by K1s0som,

שלום, היה לי על המחשב שתי מערכות הפעלה של windows xp.. אחת בכל כונן.. וכשפתחתי את המחשב תמיד היה לי אפשרות לבחור בין השתיים.. היום פירמטתי כונן אחד וכשהפעלתי מחדש את המחשב עדיין היה לי את התפריט בחירה בין המערכות אלא שהפעם שאני בוחר במערכת שמחקתי זה אומר שחסר קובץ.. השאלה שלי היא איך אני מוריד את התפריט הזה בהתחלה..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by sofix4,

עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by ameermoadi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by udist,

יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.