עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tuvia,

שלום ובוקר טוב. אתמול החלטתי שהגיע הזמן לעשות איחוי לכונן שלי, אז התחלתי עם c: והכל היה בסדר והוא גם סיים. עברתי לd: ואחרי 5 דקות הגיע מסך כחול עם ההודעה : "MACHINE_CHECK_EXCEPTION". מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? הפרטים על המחשב הם: amd 3000+ 64bit 1 giga ram windows xp sp2 geforce nx6600 gt msi 160 giga sata msi k8n neo4

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by gimdy,

אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)

3. Started by sofix4,

עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by hofshi,

יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by mataneli,

אני משתמש בXP..ואינני כל כך מרוצה מיממנו..וברצוני לעבור ל2000 האם הוא משתלם יותר מבחינת בטיחות,עבודה. וכו'.? ואם שווה לעבור אליו.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by ns,

לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by redead,

דיברו על זה כולכך מזמן וזה משום מה לא יוצא..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by neo690,

ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by HaEsrimVeArba,

התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by mmMigy,

השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

16. Started by lidor_abo,

חברה שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא נתקע לי במסך ההתחלתי שמראה שהוא זמהה את הכונן וזה ואז אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיתחיל בתאחול בבקשה תעזרו לי אני נואש מהמחשב הזה בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by dog_foot,

ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by the red dragon,

http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]

19. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by guyy,

הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by prince8900,

קניתי מחשב חדש לאחרונה אבל לא קניתי מערכת הפעלה והשאלה שלי היא איזה עדיף xp או vista.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. נעלם לי האדמינסטרטור שדרכו הייתי נכנס לעשות פורמט ועו, אין אפשרות ctrl+del ואי אפשר לעשות דיפרגמטציה גם בתוכנות חיצוניות. כאילו לא מזהה כונן קשיח האם הלך לי הכונן קשיח או ווינדוס. המחשב עובד חוץ מזה. נדמה לי שזה קרה אחרי שניסתי לעשות בדיסקיפר פרופשיונל( נעלם לי הווליום בתוכנות האלו אך לא בחלונות XP ) בקשה הצילו!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. Started by 3d7,

שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים