עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנסה להפעיל משחק שבעבר רץ על מערכת דוס והוא נותן לי את זה: (ללחוץ בשביל לראות גדול )

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by pak82,

כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. נכון יש את התמונה הגדולה על הדסקטופ של XP , שיש מן שדה ירוק ושמים כחולים? (מסך יפה כזה) אז אני שואל - האם יש אפשרות כל פעם שהמחשב עולה, שאוטומתית יחליף את התמונה של הדסקטופ לתמונות אחרות שאני קבעתי? (אוטומטית כל הפעלה מחדש של המחשב הוא יציג תמונה אחרת) יש אפשרות? תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by asmon,

כשהפיירוול לא פעיל אז שורת המשימות למטה פשוט נתקעת כעבור 5 דקות שאני מתחבר לאינטרנט. מה הכוונה נתקעת? אי אפשר ללחוץ שם על כלום. אבל בחלון הנוכחי שאני נמצא בו אני יכול להמשיך לפעול. אבל כשאני מפעיל את הפיירוול של וינדווס אז הכל בסדר. למישהו יש מושג מה זה? אולי וירוס כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by messi,

כשהמחשב שלי כבוי לא לגמרי המחשב שלי עובד והמסך שחור ושאני לפעמים בא להדליק אותו אז המחשב עולה ולא מופיע כלום על המסך למה זה ככה? יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT למה זה ככה? העם יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by exercise,

בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by ShahafH,

לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?

22. מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by eladbu,

למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by kobiro,

ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.