עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by redead,

כמה מומלץ ?? [attachment deleted by admin]

3. Started by rap_tr,

נתקלתי בתופעה מוזרה הרבה מהמוזיקה שיש לי ב-HD לא עובדת בWIN7 (כלומר,ב-WMP12 זה לא עובד,אבל ב-11 זה כן) מישהו נתקל בתופעה? יודע לתקן? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Wingedbull,

אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.

7. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

9. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,

11. שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by niva401,

האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by nore0,

http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.

20. Started by UltraWaveMUSA,

אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.

21. Started by קוד גישה,

הבנתי שעומד לצאת SP3 ל XP 32 ביט (אין SP ל XP 64 ביט) האם SP1 שעומד לצאת לויסטה, הוא רק לגירסת ה 32 ביט, או גם לויסטה 64 ביט ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by IlyaN,

המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. קראתי את הביקורת על הנייד של אסוס מוזכר שם שישנו עידכון: http://hwzone.co.il/articles/napa_article/7/ שבעצם מאריך את זמן הסוללה בנייד שרץ על ווינדוס אני רוצה לעשות את העידכון אבל אני לא בטוח שאני צריך זה המחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-Megabook-S262.1293.0.html מישהו יכול לעזור בענין? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by MATOK,

יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים