עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ארד דיסק(NTFS) עם קבצים מוצפנים שאני רוצה לפתוח, ההצפנה היא של הXP, שלוחצים קליק ימני אין אפשרות להיכנס למאפיינים, אין אפשרות להעתיק את הקובץ... אבל שאני מסמן כמה קבצים כאלו אז יש לי מאפיינים, שם מסומן "קראיה בלבד" ו "מוסתר" בתוך "מתקדם" הכל מסמון, כולל תכונות דחיסה או הצפנה האם יש דרך לעקוף את זה, קראתי משהו באינטרנט וחשבתי שאולי אם אני יהפוך אותה לFAT אז זה יהיה אפשרי בבקשה תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Googleness,

על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by c5123,

hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Tharbad,

לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by Real_Me,

טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by iceman90,

כמו הכותרת... איך לקבוע path שקבצים ממנה יהיו ניתנים לקריאה גם אם לא נמצאים בתיקיה שבה נמצאת התוכנית ? תודה מראש. מטי.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by DarkSight,

מישהו כבר ניסה את הגירסה של Windows XP 64-Bit Edition שכרגע קיימת?? אני שמעתי שהיא נורא יציבה ועובדת נורא מהר.. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=xp641069&page=1&cookie%5Ftest=1

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by Wunderbar,

בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! הורדתי את ה-WINDOWS ESSENTIOALS בישביל להתקין את ה-MOVIE MAKER כשהכנסתי את קבצי ה-MOV לתוכנה עבור עריכה גיליתי שרואים את הווידיאו אבל אין סאונד. גם ב-MEDIA PLAYER לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים K-LIGHT CODECK PACK 9.7.4 ואכן זה עזר ומייד במדייה פלייר שמעו סאונד. אבל, ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ בעורך הווידאו, הוא העלה את הסרט אבל סימן שיש שגיאה בקובץ ולא יכול לפתוח אותו (יש סימן קריאה צהוב על השקופית של הקובץ) כפי שרואים בתמונה. ברגע שהסרתי את חבילת המקודדים, הכל חזר לקדמותו כלומר, יש ווידיאו אבל שוב אין סאונד. מה דעתכם, מה אפשר לעשות פה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by askme,

שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !

25. התקנתי על הווינדוס עידכונים חדשים ומאז שום הגדרה לא נשמרת לדוגמא כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בטיפה אחרי ההדלקה שהעיגולים משתלבים ויוצרים את הווינדוס זה עושה עידכון כזה מתחת לסמל של הווינדוס (7) איזה 2207 מתוך 2207 משהו כזה 2.וגם שהמסך נהפך לכחול לאיפה ששמים סיסמה אז גם שם זה כותב מפעיל שינויים של ווינדוס או משהו כזה זה פשוט באנגלית 3.והמסך מחליף כל יום תמונה המחשב נישאר על אותה תמונה כבר יומיים 4. והפיירפוקס כל הזמן נישאר אל אותו עמוד שנישמר לפני יומיים התאריך זז וגם השעה הכל רגיל

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.