עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rule The Pc,

אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ??? נמאס לי ממנו ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני מנסה לפרמט את המחשב שלי עם WIN XP RPO SP1 . לי יש WIN XP PRO אז הבאתי את הגירסה עם ה-SP1 וכשאני עושה פורמט לדיסק אז באמצע הפורמט הוא נעצר ורושם שיש CORRAPTED OR MISSING FILE. עד עכשיו פירמטתי את המחשב שלי כבר איזה 10 פעמים ללא בעיות. עכשיו אני רואה שיש 2 סוגי פורמטים: NTFS ו-FAT ובכל אחד מהם מהיר ואיטי. אני משתמש ב-NTFS לא האיטי. מה אני אומור לעשות ולמה זה נעצר באמצע הפירמוט? 1 אולי אני עושה משהו לא בסדר אבל ממש לא נראה לי כי עשיתי את זה כבר איזה 10 פעמים. 2 כשחבר שלי העתיק את הדיסק אז הוא עשה את זה במהירות של 40 או 48. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by אוריפ,

מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!

5. Started by elad-k1,

שלום כשאני מכבה את האיכספי אז הוא נעצר על "שומר הגדרות" ויותר לא ממשיך (לא מכבה תמחשב) ... בגלל זה אני חייב לכבות ידנית . מה עליי לעשות ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 114508534,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by ari,

המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by holly man,

שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by ccc,

אם אני מתקין למשל 10 משחקים מלאים על המערכת שלי, זה יאיט אותה? או שמומלץ להסתפק בשנים שלושה משחקים כי יש לי המון שאני אוהב ורוצה להתקין מקום יש לי אבל זה יאיט לי את המערכת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by 114508534,

איך אני מוחק משתמש בXP

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by pain,

??? עריכת המודר: כותרת...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by nir.nir,

האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Thunder Storm,

שלום לכולם לא יצא לי להיות פה המון זמן כי לא היה לי אינטרנט ברוך שובו מי שמכיר מכיר ומי שלא לא נורה. בקיצור הבעיה הזאת חוזרת וחוזרת גם כאשר פירמטתי את המחשב. יש לי windows xp sp1 1024 mb ראם DDR 333 מעבד 3.06 וכל השאר אפשר ליראות המיפרט מחשב שלי. עכשיו מה אני עושה? הבעיה לא עוזבת אותי!!, זה תמיד קרה לי כשהקלדתי הבעיה הזו אז קניתי מיקלדת חדשה דגם אחר ועדיין אותה בעיה, למישהו יש מושג מה אני עושה? זה קרה לי רק כשאני באייסיקיו מתכתב אז בבקשה מי שיכול באמת לכתוב תגובה מה אני עושה.. תודה רבה מתחנן לעזרה.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by club_501,

מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. המחשב הראשי XP מה עושים?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ofir,

היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי שתי בעיות קשות, הראשונה קשורה באיבוד צורת האייקון של כונן C והשניה בסאונד. לגבי הבעיה הראשונה יש תמונה , אנא אימרו לי מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את האייקון הרגיל? (זה פשוט לא נותן לי להיכנס לכונן) הבעיה שקשורה בסאונד ,היא שאני מפעיל קובץ וידאו אני שומע רק באוזנייה אחת ,או רק ברמקול אחד , מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה. הצלילים הרגילים של המחשב (כמו לחיצה על קובץ כלשהיא) נישמעת בשני הרמקולים. אנא עיזרו לי מהר תודה

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by guy_pr,

התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא

22. Started by nivezrati,

אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 114508534,

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by nivezrati,

אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים