עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by e_kosho,

לחברי הפורום שלום, לאחר שניסית מספר פעמים בלתי מבוטל לתפעל את הבעיה הנ"ל אני פונה אליכם. כחודש שהמחשב שלי עושה RESET לעצמו ללא הודעה מוקדמת ומופיע מסך כחול ועליו ההודעה BEING DUMPED OUT OF PHISICAL MEMORY עשיתי UNINSTALL לכל התוכנות החדשות שהתקנתי פיניתי מקום ב HARD DISK כמו שההודעה אומרת אך דבר לא עוזר המחשב כאילו אקראית ממשיך בשלו, פעם שניות אחרי ההפעלה ופעם מספר שעות. איני משתמש בתוכנות שלוקחות זיכרון רב או בכלל זולת SKYPE ו MESSENGER. אשמח אם תתדעו לספק תשובה שיכולה לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית לפני שאני בחוסר ברירה מתקין WINDOWS מחדש או לחילופין תכירו אתר שבו ניתן למצא תשובה לבעיה. בתודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by Gamer4Life,

איך עוזר האיחוי למחשב? :-X

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by RGod,

בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by miki891,

שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by nukh,

:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by MODI,

האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. יש לי ATI 19XT... כדאי להתקין דריברים של ATI או מה שהVISTA התקין זה מספיק? איך NOD32 BETA 2.7? הוא עובד מעולה אבל איך הוא מבחינת אבטחה? בXP היה אפשרות לשנות את הפונט של הWIN למשהו שטוב למסכי LCD, נראה לי CLEARTYPE משהו כזה איך עושים אתזה בVISTA? טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by COSA,

1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by sofix4,

עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by ameermoadi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  15. אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by freee,

שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…

18. Started by reyrey_200,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד. אני נכנס להתחל->כל התוכניות->עזרים-> ואז מתחילה הבעיה, אבא שלי אוהב לשחק המון בספיידר [המשחק הזה של הקלפים] בקיצור המשחק נעלה בלי שום ידיעה,אותו דבר לגבי דברים אחרים, למשל המחשבון,אני משתמש בו הרבה פאום שמתי לב שהוא נעלם.... דוגמאות לדברים אחרים: עזרי קול ושמע,כל המשחקים הנוספים של ווינדווס וכל השטויות שנמצאים בעזרים. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  20. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by Vafel,

אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by cohenha,

פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים