עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaysk,

יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?

3. Started by asichen,

כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by djass,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את עידכון sp1 לWINDOWS VISTA ULTIMATE ועם יש שינוי אחרי שאני מתקין אותו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by djass,

איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by asichen,

יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by timac,

איך אני מפעיל את ממשק ה AREO עם התלת מימד?? יש לציין כי יש לי ויסטה אולטימה.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by dyn,

לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by roy132,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Oranili,

אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by liortaib,

תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by DJ_Yaniv,

שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by hagay,

היי קניתי אתמול את המחשב כף יד MIO A201 עם המערכת ההפעלה גירסא 5 , עכשיו רציתי לדעת במערכת-זיכרון רשום של שיש שני סוגים של זיכרון : זיכרון תוכניות ששם יש לי 52 מגה בייט וזיכרון איכסון ששם יש לי 23 מגה בייט. רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר כמה זיכרון הולך לתוכניות וכמה לאחסון? כי אני רוצה להעביר תוכנה ששוקלת 28 מגה וזה לא נותן לי כי בזכרון אחסון יש לי רק 23 מגה. מישהו יודע איך אפשר?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה כשאני מדליק את המחשב שמגיע למסך של האקספי בהטענה של הוינדוס לוקחת הרבה זמן הפס עובר 9 פעמים ואצל חבר שלי 6-7 למה זה ככה?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by GUNZ,

כרגע מותקן אצלי בשפה העברית השאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית? של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגלית אם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגלית תודה מראש סרגיי

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Eli_1982,

שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by Iverson,

זה נכון שהיא תדווח על כל משחק או משהו לא חוקי שמורידים לחברות המפתחות?? קראתי את זה לפני כמה חודשים בנענע

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  20. האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by messi,

הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by nore0,

התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by night-fire,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .

24. Started by fireskill,

שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.