עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gal,

לא בטוח שקשור לכאן אבל, בעקרון האם יש הבדל ביצועים ומהירות אם אני מתקין ויסטה 64 ביט על כונן קשיח עם 16MB BUFFER או שאני מתקין על דיסק עם 8MB BUFFER.כי פשוט התקנתי אותה על דיסק שהוא קצת מרעיש וזה משגע אותי והייתי רוצה להתקין את זה על הסמסונג שלי של 160GB אבל עם 8MB BUFFER. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by abarbotel,

בווינדוס 7 יש אפשרות לערוך ולבנות ערכות נושא של רקע צלילים וכו איך אני מוחק ערכה שבניתי או שמרתי ואיך אני משנה שם לערכה מסוימת שהכנתי

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by דני,

בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?

4. שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bigbosf,

אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by TPack,

שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום, אני זקוקה לסיוע... לכל הסמלים בשולחן העבודה יש כיתוב המופיע מתחת לסמל. אח שלי שיחק עם המחשב לפני כמה ימים ובטעות שינה משהו בהגדרות, כך שעכשיו כל הכיתוב מופיע בתוך צבע. חיפשתי איך אפשר לבטל את זה, וראיתי שיש הגדרה ב- קליק ימני -- מאפיינים -- שולחן העבודה -- צבע (נמצא מצד שמאל למטה). הבעיה היא שדרך שם אני מצליחה רק לשנות את הצבע, אני לא מוצאת שום אפשרות להגדיר "ללא צבע". מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה ולהחזיר את זה למצב המקורי? תודה!

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by iveco,

הסתכלתי במנהל משימות ה Windows Aero או DWM.EXE תופס סה"כ בין 1-2% במעבד ו 12 מגה זיכרון זה כלום , אפילו שהורדתי את הממשק AERO כמעט ואין הבדל בביצועים , אז למה אנשים שיש להם בעיה של איטיות מבקשים מהם להוריד את ה AERO ? או את ה DWM.EXE ב SERVICES ? אפילו האפקטים הויזואלים זה סתם גם שאני מוריד את ההגדרות של התצוגה כמעט ל 0 זה לא משפיע בכלל על הביצועים , רק התצוגה ניראת כמו ווינדוס XP

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by sh_idan,

שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by אנדי,

אם תלחצו לחיצה ימנית על קובץ גופן ומהתפריט שיפתח לכם תבחרו ב'מאפיינים' > 'פרטים', תיתקלו בשדה 'אפשרויות שיבוץ גופן'. בכל הגופנים שנמצאים ברשותי, נתקלתי ב- 4 אפשרויות שיבוץ: * ניתן להתקנה * תצוגה מקדימה/הדפסה * מוגבלת * ניתן לעריכה מה המשמעות של כל אחת מהאפשרויות האלה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה

15. עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Oranili,

שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by d100,

איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. יש לי כמה processes חשודים שאני לא יודע מה הם אז תגידו לי בבקשה אם הם ידידותיים למשתמש ;D ומה זה svchost ולמה יש לי 5 ממנו ?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by רן.ט,

מי שאין לו ווינדווס מקורי יכול להוריד ולהתקין??

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

24. Started by timac,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר על המחשב והשאלה שלי היא האם אפשר להתאים בין המדיה סנטר לבין השלט של יס? כלומר לשלוט אם השלט של יס על המדיה סנטר.. יש מצב כזה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by DJ_Yaniv,

רציתי לשאול אם המחשב שלי יעבוד בסדר על Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit (המחשב בחתימה) וגם האם המשחקים יעבוד בסדר ללא תקיעות? כי שמעתי יש בעיות בויסטה 64BIT תודה מראש לעוזרים..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.