Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם זה אפשרי להתקין windows 10 על מחשב שכבר מותקן עליו windows 8.1? ואם כן, האם הוא יעבוד בצורה טובה על המחשב הנייד שלי, Lenovo M30-70 (המפרט שלו באתר Ivory).
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.lostintechnology.com/windows/7-things-to-do-after-installing-windows-7-rc
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה במקום הגדג'טים בשולחן עבודה מופיע לי כמו ריבוע לבן. יש אפשרו להתקין את הפיטשר שוב או לתקן אותו? http://www.*צונזר*/my/gzmjztimwyjn.jpg
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-