עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by or_doc,

אהלן. שמתי לב שבwindows 7 ultimate x64 (לפחות שם) אין את התפריט הזה שהיה בXP. דרך אגב מישהוא יכול להזכיר לי למה היו צריכים את זה? יתכן והתפריט הזה יעיל לפנטיום 2/1 וקודמיו שהתקשו באפקטים גרפים בסיסיים? אני זוכר בימים של Windows 95/98 הייתי מזיז את זה עם היה בעיו במשחקים. ודרך אגב עוד דבר מאד מעצבן בWINDOWS 7 הוא שהאיקון של הרשתות צריך להיכנס למלא תפריטים כדי להגיע למצב הזה בXP שכתב כמה זמן. היתכן וישתנו הזמנים ופעם התפריט הזה היה שימושי למדוד זמן גלישה במודם? נכון שיש גאג'טים אבל זה די מעצבן. ועוד דבר יש אפשרות להחזיר את כפתור העץ הותיק?. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  2. קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה

3. יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by prelly,

מישהו יכול להגיד לי איך אני פותח פורט בTELNET את כל הפקודות הנחוצות מהתחלה ועד הסוף ואיזה עוד אפשרויות לפתיחת פורטים יש?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by michael1987,

שלום לכולם...... יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים דוגמת ParaPara כל האותיות הפוכות... אל תגידו לי ללכת ל - View ו - Encoding ושם לשים על עברית כי ניסיתי שם כבר את כל האפשרויות של עברית. שמתי לב שחסר לי שם (Hebrew (Iso-Visual יכול להיות שזו הבעיה אבל אני לא בטוח אם זוהי אכן הבעיה אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אני מוסיף לשם את ה - (Hebrew (Iso-Visual אם זוהי לא הבעיה אשמח אם תוכלו לומר לי מהי כן הבעיה.... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by tigerz,

היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by er0101,

חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by semuel_t,

אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by DOGMA,

הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by m-o-r,

יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;

19. ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by itamariluz,

כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. http://blog.stevex.net/index.php/2007/05/21/80071a91/ יש לי את אותה הבעיה שנידונה בשאלה שם. כאשר ניסיתי להשתמש בפתרון שהוצע נתקלתי באותה בעיה של האדם המכונה Neeraj. למישהו יש רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.