עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Zivziv,

כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט

6. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by רוני1,

יש לי וינדוס אקספי . איך אני יודע אם ומתי אני צריך לעשות עידכונים בוינדוס אפדיט..???? ואם לא מופיע לי בסרגל כלים למטה ליד השעון הודעה שאני צריך לעדכן אותו זה אומר שבטוח אין בכך צורך לעדכן את הוינדוס?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by messi,

יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?

10. Started by messi,

מה יותר טוב vista 32bit או vista64bit?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by ORrrr,

שלום, התקנתי ויסטה וזה מערכת דווקא נחמדה מאוד נתקלתי כבר בכמה דברים מוזרים ובעיתיים, אבל מה שבנתיים הכי מפריע לי זה שאני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, או את הסמרט של הדיסק, למרות שהוא מופעל בביוס וזה לעומת האקס פי שכן יכלתי לראות. מישהו עוד נתקל בתופעה הנל?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by klips,

ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  15. לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה ULTIMATE 64 BIT. במנהל המשימות של הווינדוס שמתי לב ליישום מסוים שצורך לי כמות גבוהה מאוד של זיכרון. שם היישום הוא:audiolog.exe ובעמודת התיאור כתוב: windows audio device graph isolation אם אני סוגר את היישום אז אין לי כלל קול במחשב. שאני פותח את המחשב היישום צורך 20MB אבל ככל שהמחשב נשאר פתוח אז כמות צריכת הזיכרון שלו עולה עולה,למשל עכשיו הוא צורך קרוב ל700MB זיכרון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? יש לי מחשב חזק מאוד וזיכרון של 4GB אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם מאוד שיישום ככה צורך זיכרון גדול. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולר ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. אז ככה רציתי לדעת עם איזה מערכת קבצים עדיף להתקין את ה XP עם NTFS או עם FAT ומה ההבדל ביניהם..... ? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by The Cleaner,

קודם כל אני לא ידעתי איפה לשים את זה, ככה שאם זה לא שייך לפה תעבירו... עכשיו, המערכת שלי מותקנת על מערכת קבצים FAT32 ויש לי וינדוס XP ברצוני לדעת אם כדאי לשנות את זה ל NTFS ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by tecore,

כאשר מחשב נייח נכנס למצב שינה. האם הוא צורך חשמל ואנרגיה? האם זה מקצר את חיי החומרה? מה ניתן לעשות על מנת לחסוך באנרגיה מבלי לכבות את המחשב.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.