עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by danielhr99,

דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by ztakram,

אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?

9. Started by pssheba,

שלום, הלך לאיבוד קיצור דרך "רשת מקומית" דרכו למדתי אם אני מחובר או מנותק מרשת wi fi. אהיה אסיר תודה למי שינחה אותי כיצד להחזיר את האבדה ל desktop. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. עשיתי שחזור של המחשב כי המערכת קרסה לי.הייתה בדיוק אותה שאלה לפני חודשיים פחות או יותר והתשובה הייתה password 2 משהו. צריך להריץ את זה בשורת פקודה RUN ואז מגיעים להגדרות משתמשים ומורידים את ה V מהמשתמש שלי והמערכת עולה ללא לוגין בעצם. אני צריך שום לבצע את זה כי בשיחזור זה לא קיים והמערכת עולה עם השם משתמש שלי ומתעקבת. אני אשמח לקבל שוב את הפקודה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פתחתי את חיבורי רשת ולא מצאתי בהם - כולל חומת אש, ותיכף נכנסתי להגדרת חומת אש ומציין לי שהיא פעילה. אז מה, והיכן אוכל לדעת באמת שכן פעילה. החומת האש שייכת למערכת הפעלה XP תודה.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by ADIR_M,

כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Nahum2,

המחשב כל הזמן עושה לי RESET ב BOOT SCREEN ושום דבר לא עוזר מה לעשות? נסיונות לפרמט נתקלו בהודעה שההתקנה של WINDOWS דפוקה..

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by almoglevi,

שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avivlevy,

לפני כמה ימים פירמטי את המחשב. קבעתי את כל ההגדרות של השפה בעיברית בהגדרות שפה אבל עדיין המחשב באנגלית מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by IDOnoach,

7 או 8? והאם בגרסת 64 ביט? תודה

21. Started by walkman,

אז ככה יש לי באותו דיסק win98se, linux, winxp ועוד מחיצה נוספת כללית מסוג fat32. משום מה שני המחיצות שלה win98 וה linux נמחכו. god bless powerquest הצלחתי לשחזר אותם בחזרה. אך ה win98 נמצא בתחילת הדיסק וה xp נמצא בסוף (כלומר ה xp עושה boot מהמחיצה win98). הבעיה שאני לא יכול לעשות boot לxp. אני כן מגיע ל menu של ה xp (בחירת ה os) אבל שאני בוחר xp אני מקבל הודעה שבגלל בעיות בדיסק אי אפשר לעשות boot. כל שאר ב partitions עובדים. אני חושב שדפקתי את ה boot כי ניסיתי לשחזר את ה boot של win98 כאשר ה partiotions נמחכו. רעיונות??? אה כמעט שכחתי ה xp הוא ntfs

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RonCohen,

אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by adlanm,

?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.