Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך אני עושה שהוא יהיה שעון של 24 שעות? כי עכשיו יש לי עד 12 עם AM ו-PM, ואני רוצה עד 24. תודה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה אומר ה sp1 .. ? כי אני רואה שיש גרסא רגילה ויש את ה sp1..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד מעט אקנה מחשב חדש יהיה לו הרד דיסק (wd 250GB) השאלה שלי האם ישנם הרד דיסקים שאינם צריכים דריבירים באמצע ההתקנה של xp אבל הממשק שלהם הוא sata2.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIG אפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIG בדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי שוב XP בדיסק חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מדיה זורמת מקישורים ברשת. מופיע CONNECTING ןשום דבר לא קורה. אם אני לוחץ על STOP כל הנגן נתקע ולא מגיב יותר. אין בעיה עם קבצים בדיסק. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה הסיבה? לא הצלחתי למצוא פתרון בשום מקום. בתודה מראש. *בבדיקה נוספת מתברר שהבעיה מתמקדת בקובצי MPG בלבד.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-