Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 מערכות הפעלה על 2 כוננים שונים: על כונן IDE יש VISTA ועל כונן SATA יש XP עד כמה שאני יודע צריכה להופיע לי האפשרות לבחור איזה מערכת אני רוצה לעלות כאשר המחשב עולה. הבעיה היא שאוטומטית עולה לי ה-VISTA. האם זה קשור לכך שמדובר על 2 כוננים שונים ? דרך הגב, ה-IDE מחובר על slave (הצורב שלי מחובר כ-master) האם יש דרך לפתור את הנושא ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי הודעה על Low virtual memory . קיבלתי את ההודעה בזמן ששיחקתי משחק רשת ופתחתי בו 3 חלונות , זה אומר ששיחקתי ב3 שחקנים באותו זמן בחלונות שונים . ההודעה שקיבלתי : Windows - Virtual memory minimum too low your system is low on virtual memory . windows is increasing the size ... את ההמשך לא ראיתי כי החלון נסגר . 1. מה זה אומר ? 2. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוסים נתמכים הWIN 7?? יש לי Avira AntiVir הוא נתמך?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפוך את המחשב לשפה אנגלית.?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב PC וכל פעם שאתה עושה ריסטרט אתה עומד בפני השאלה באיזו מערכת הפעלה אתה רוצה לבחור? איזו אתה רוצה להעלות? אני רוצה לפרמט להם את המחשב כליל/לגמרי. איך עושים זאת כאשר קיימות שתי מערכות הפעלה על מחשב? איזה פרמוט הכי טוב, יעיל, נקי? בעצם איזה פרמוט ישרת אותי בצורה הטובה ביותר? האם פשוט ע"י Boot מהדיסק של ווינדווס (זה מה שאני מכיר)? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-