Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 זה הכרטיס אני משחק הרבה במשחק רשת שנקרא enemy territory ומדבר עם הקלאן שלי והמערכת הפעלה מסיבה כל שהיא כל הזמן לא יודע למה פשוט מסמנת בעצמה איקס , על הריבוע של השתק מיקרופון וככה אני לא יכול להמשיך לשחק מקווה לעזרה , ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כן כן תצחקו מהשאלה יש לי ויכוח קטן עם חבר שלי: אני מנסה להסביר לו שכאשר לוחצים על כפתור הכיבוי במארז מתבצעת פעולה מסודרת של כיבוי הווינדוס בדיוק כפי שנעשית כאשר לוחצים על התחל>כיבוי. האם אני צודק? ניסיתי למצוא איזה כתבה בנושא או מאמר אפילו בויקיפדיה שמראה מתי הפטנט הזה נכנס אבל לא מצאתי... אם מישהו יוכל להביא קישור להוכחות אני אודה לו.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
-
איכשהו נמחק הקובץ kernels32.exe בתיקייה system32 וזה גורם לשגיאה בהפעלה שהקובץ לא קיים גם הטס מנג'ר איכשהו בוטל אני אצל חבר שלי ואין לי את הדיסק התקנה של Xp שאני יכול לתקן את הבעיה מאיפה אני יוכל להשיג את הקובץ? או שמישהו יכול לשלוח לי? גרסת הוינדוס SP1
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כל מיני קטעים שכשיש עברית אז מויפע לי ג'יבריש במקום, כנראה עשיתי משהו קצת לא טוב התקנה של הווינדוז (זה מבח דחש, רק לנפי כמה ימים התחלתי להשתמש בו..) ובתור דוגמה, הורדתי BS Player ובהגדרות שמתי את זה על hebrew וזה הציג לי הכל בג'יבריש, והיה שם גם אופצייה של hebrew 2 אבל אותו דבר היה גם שמה אני מניח שאני צריך להוריד איזה משהו שיתקן את הקשיי שפה של המחשב שלי, אבל רציתי לברר פה ושתגידו לי אתם מה צריך לעשות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש לי ברשותי OS מקורי של XP PRO. אחרי כל ההתקנות בניתי ממנה IMAGE כך שכל פעם שאני ירצה לפרמט את המחשב היה לי יותר קל! ועכשיו עברתי לWIN 7 ואני לא משתמש ב XP ואחי הקטן קיבל מחשב של AMD. לפי מה שנסיתי וקראתי אי אפשר להתקין IMAGE שישב על פלטפורמה של INTEL ל AMD. אבל הבנתי שיש דרך לסדר את זה ובשביל שזה יעבוד צריך להכנס למצב בטוח או ולהסיר את כל המנהלי התקנים למינהם! זה נכון? זה עובד? או אולי יש דרך אחרת חברים? תודה לעונים מרואש!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תוספת מרכזית הבאה למערכת ההפעלה תוכל לאפשר למשותקים להשתמש בה, וגם תוכל להעניק למשתמשים הרגילים דרך ייחודית נוספת לשלוט במה שקורה על המסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה המצב ?? אני רוצה לשנות את שפת הממשק ב וינדוס 7 אבל אחקי התקנת SP1 השפות נעלמו מ WU . עכשיו הורדתי קבצים של שינוי שפת הממשק אבל הוא לא נותן לי לשנות אותו מה לעשות ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יכול להיות שיש וונדוס שמתאים ספציפית לסוג מעבד אחד?-נגיד AMD?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום למומחים הרצתי בדיקת דיסק דרך תוכנת TUNE UP UTILITIES בסוף הבדיקה צריך לאתחל את המחשב כשהמחשב עלה , מיד הופיע מסך תכלת של ווינדווס XP המודיע על מערכת התיקיות בכונן D כותב שיש הנחייה לבדוק את הדיסק ומריץ בדיקות- 5 בדיקות 3 הראשונות נגמרות מהר FILES INDEXES SECUTITY DESCRIPTORS הרביעית- FILE DATA נמשכת כבר 7 שעות ונעצרה יותר משעה על 50% מה קורה כאן? ערן
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים גלשתי באתרים ופתעום ראיתי שדף הבית השתנה לי לזה: res://msaps.dll/index.html ----------------------------------- ניסיתי לשנות את דף הבית, יש לי קובץ תיקון של הרג'אדית וג ם לא עזר, עתקנתי Adaware ו spybot וגם לא עזר. הדף משתנה לכמה זמן למה שאני רוצה ואז שוב חוזר. מה אפשר לעות בנוגע לזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 גם פה ראיתי שאנשים נתקלו בבעיות עם העדכון הזה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-