Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האחד הוא המחשב ה"ראשי" עליו אני עובד והשני הוא הנייד. אני רוצה שכאשר אני לוקח את הנייד, יהיה לי את כל המיילים של WINDOWS LIVE MAIL מהמחשב הראשי (התוכנה כמובן מותקנת גם על הנייד) וכן את כל התכולה של תיקיית MY DOCUMENTS. הגודל של התיקייה הזו אצלי הוא כמה ג'יגות ואני רוצה לסנכרן רק את השינוי בתיקייה ולא להעתיק את כולה כל פעם שאני לוקח את הנייד.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה נהייתי לי בעיה שלפתע מערכת ההפעלה נתקעת, ואז המחשב לא מגיב, לאחר מכן שאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק מחדש הכל רץ, רק שאני לא מקבל שום תמונה במסך. לפעמים לאחר המתנה זה מסתדר ואז מגיע שורת מסך לפני ההעלאה של וינדוס, אם להריץ את מערכת התיקון (שלא מתקנת כלום) או את וינדוס רגיל. לאחרונה גם הכרטיס מסך שלי החל מדי פעם אני חושב להיכבות.. לפעמים במהלך פעולה רגילה במחשב המסך נכבה לכמה שניות ולאחר מכן התצוגה חוזרת עם שגיאה של הדרייבר של אנוידיה. *בנוסף עכשיו שמערכת ההפעלה עלתה, התוכניות שצמודות לשורת ההתחלה, מופיעים הפוך, כאילו בהשתקפות לכיוון השני. מישהו יודע אולי ממה זה יכול לנבוע?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. או שזה קשור לפורום כאן, או לפורום תוכנה. מאז שהתקנתי OFFICE 2010 LANGUAGE PACK כדי שיהיה לי אוצר מילים בעברית ב OFFICE (כבר הבנתי שזה לא זה, אלה רק לממשק), כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז קוריאנית ויפנית מותקנות לי מחדש, אני לא מדבר על ה OFFICE, אלה על השפת הקלדה בווינדווס. את ה LANGUAGE PACK מחקתי מזמן, וגם את השפות של המקלדת מחקתי, אבל זה חוזר לי אחרי כל רסטרט. עזרה בבקשה, זה כבר ממש מתחיל להציק כל פעם שאני בא לעבור לעברית מאנגלית ואני מגלה שכתבתי משהו בקוריאנית! אני בכל מקרה אנסה להסיר את כל החבילה של OFFICE אבל אם למישהו יש הצעה אז אני אשמח! עריכה: הסרה של OFFICE לא עזרה, זה עדיין חוזר בכל הפעלה מחדש (גם לא התקנתי את האופיס מחדש) נראה לי שהדבר הזה קשור ל…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3657968,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני כבר חודש אוכל מרור מהדבר הזההההה! די כמה אפשר?! הארור קורה בעיקר כשהמחשב מנסה ליצור THUMBNAILS לסרטים, בתמונות אין בעיה. כשהוא יוצר Thumbnails אני רואה שffdshow+Haali media splitter מופעלים. קראתי קצת ברשת וראיתי שכדי לפתור את זה צריך: * לעדכן את נרו - DONE * להתקין DIVX הכי מעודכן - DONE * למחוק את ffdshow מהמחשב - DONE * לשנות את הקבצים Nevideo.ax+NevideoHD.ax גם זה - DONE שום דבר לא עובד ואני כבר מורט שערות!!! :kopfpatsch: את הFFDSHOW וHAALI אני לא מתכוון למחוק בחיים כי אני צריך אותם להפעלת סרטים! אבל בכל מקרה הם לא הבעיה כי זה קורה גם בלי FFDSHOW, לא משנה מה ניסיתי כלום לא עזר, HELP לפני שאני משסף לעצמי את הגרון עם דיסק שבור של ויסטה -------------- …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין IE7 (בלי קשר להודעה הקודמת שלי בנושא) בשפה עברית וה XP באנגלית מה הסיבה שהוא לא נותן לי להתקין? והאם ניתן לפתור אותה? תודה בן
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש (מפרט בצד), והתקנתי עליו XP-SP3 בדיסק שהוכן באמצעות nLite. מדי פעם (בעיקר אחרי שאני מתקין משהו חדש, אבל לא רק) מסך הטעינה של WINDOWS נתקע. כשאני עושה RESET, ואני בוחר LOAD WINDOS NORMALLY, בד"כ הכל עולה כמו שצריך (לפעמים זה שוב נתקע, ואז ב-RESET השני זה עולה כמו שצריך). עדכנתי דרייברים של לוח האם. מה עוד זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-