עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by freee,

שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…

2. Started by rap_tr,

נתקלתי בתופעה מוזרה הרבה מהמוזיקה שיש לי ב-HD לא עובדת בWIN7 (כלומר,ב-WMP12 זה לא עובד,אבל ב-11 זה כן) מישהו נתקל בתופעה? יודע לתקן? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by TermiNal,

שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by mDs,

לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by mostwanted,

הבוקר כשקמתי היו המון הודעות באנטי וירוס שלי שתקפו אותי הכל נדפק והייתי צריך להתקין את הדרייורים מחדש האנטי וירוס מסרב לפעול ויש לי את הבעיה הזאת עכשיו (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by cozmo,

מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by tgen,

רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by stio,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by MATOK,

יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by Fire Storm,

פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by S^E,

נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by dovk,

אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Godmoney,

התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.