עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by DS,

חברה אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב שלי לא מציג את התפריט במלואו(של אופציות) בכל מיני תוכנות ועם העכבר גם יש בעיה לפעמים אני לוחץ פעם אחת וזה נפתח ולפעמים זה נפתח רק אחרי שאני לוחץ פעמיים זה מוזר בקיצור כדאי לפרמט?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by moses20,

שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by shaithebest,

שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  7. שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by binyamin1001,

ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…

11. Started by emperor,

שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. Started by _Daniel_,

איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???

13. קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by avirama85,

שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by assaf990,

יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by udi,

שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש

18. שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. Started by BedBoy,

תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by mazoneli,

העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.