עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. (זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך להח…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

8. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by maxoirodi,

שלום לכולם! עד לפני כשבוע - שבועיים המחשב שלי היה מאפשר כתיבה בעברית ובאנגלית ביחד. אך כרגע הוא לא! שני השפות מותקנות אצלי (בדקתי בהגדרות) אך ברוב הישומים כמו ישומי OFFICE, INTERNET EXPLORER ואפילו BABYLON אני לא יכול לשנות את השפה מאנגלית לעברית, כדי לעשות זאת אני חייב להגדיר את השפה כברירת מחדל ב-CONTROL PANEL וזה ממש לא נוח לעשות את בכל פעם! ב FIREFOX למשל זה כן עובד ואפילו בפוטושופ זה עובד אבל בהרבה תוכנות אחרות זה לא! למישהו זה קרה? ואיך אפשר לתקן בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by ZoreK_ZetiM,

לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. כל פעם שהמחשב עולה מתנתק לי המיקרופון הוא על מצב MUTE ואני צריך לשנותו. עד לפני שבוע לא הייתה הבעייה. ביצעתי עידכוני תוכנת חלונות וסקייפ וכן התקנתי תוכנת סריקה. מה לעשות? מעצבן!!!!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by FireHawK,

עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  16. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. רציתי לדעת אם כדי ואפשר לעשות בעצם עוד העתק של הווינדוס במחיצה נוספת? אם למשל קובץ מסויים נדפק בווינדוס, או כל בעיה אחרת כדי שאני אוכל לשחזר קבצים ממחיצה זו או אחרת, בלי צורך של התקנה נוספת. בפעם הבאה שאני מפרמט איך עושים את זה? כי אחרי הפירמוט הווינדוס מכין את עצמו על המחיצה וכבר אין לי אפשרות לחזור למסך הכחול הזה...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. מוזר

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Yaniv.E,

איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Dawn,

אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים