Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפני חודש בערך פרסמתי ת'רד בנושא - ואחרי כמה עצות שקיבלתי הבעיה נפתרה. ועכשיו הבעיה חזרה שוב ושום דבר שאני עושה לא עוזר. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על קובץ של סרט (AVI או MPG) ה-EXPORER קורס. הבעיה התחילה כאשר התקנתי את תוכנת Totalidea Tweak-XP Pro v3 וביצעתי בעזרתה כמה שינויים. הבעיה נפתרה אחרי שהסרתי את התוכנה ועשיתי שחזור למערכת. עכשיו הבעיה חזרה - ואני פשוט לא יכול להפעיל שום סרט - כי כשאני אפילו עומד עליו ה-EXPLORER קורס. ניסיתי לשחזר את המערכת להתקין ולהסיר מחדש את התוכנה - אבל כלום לא עוזר. יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על דיסק קשיח במחשב א', וכשאני מעביר את הדיסק הקשיח למחשב ב' או ג', הXP מסרב לעלות (בכל צורה, גם בSAFE MODE) כאשר מגיע השלב שצריך להופיע הלוגו של הXP שטוען אותו, המחשב עושה ריסט. וכשאני מחזיר את הכונן למחשב א', הXP עולה כשורה... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי ויסטה במחשב. (המחשב עומד בדרישות, בדקתי) x64/86? איזה גירסא? תכתבו לי בבקשה כל מה שאני צריך לדעת. תודה ! * יש לציין, שאני אשיג כל גירסא דרושה במחיר מוזל.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות זאת? כי לא מצאתי שום דרך כזאת.. יש את Microsoft Windows XP Multilingual User Interface אבל הוא לא נותן להתקין אותו כי הממשק בעברית!! אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-