Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
במחשב החדש שקניתי יש 250GB. אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולהתקין על מחיצה אחת xp pro ועל מחיצה אחרת Vista Ultimate. מה הגדול הממולץ לכל מחיצה? (בכל מחיצה יתקנו רק העדכונים\התוכנות של המערכת) כאשר אני אתקין את שתי מערכות ההפעלה תיהיה אפשרות לבחור בין 2 המערכות אוטומטית עם הפעלת המחשב או שצריך להגדיר הגדרה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB941568 עדכון א…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי נעלמה לפתע השורת הטקסט (תמונה מצורפת) של החיפוש. על המחשב מותקן XP SP2 . ניסתי לבצע חיפוש גם ב-SAFE MODE אבל מופיעה אותה תמונה. ניסיתי לבטל גם את ה-THEMES SERVICE בלוח הבקרה אבל ללא הצלחה? כמו כן יש לציין כי לא הותקנה כל תוכנה חדשה לפני שזה קרה. למישהו יש רעיון? תודה רבה, אביעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב... שלום יש לי בעיה מוזרה נכון לפעמים שאתה רוצים לבדוק את גודל התקיה אתם עושים על התקיה אם לחצם ימני של העכבר ואז מאפיינים ואתה נגשים למה שאתם רוצים.. אז אצלי זה בעיה מוזרה אני לוחץ על תקיה ומנסה לעשות מעפיינים ואז התקיה עצמה נתקעת ואז רק דרך מנהל מסימות שאני עושה אליה סיים מסימה זה משתחרר ..על כל תקיה זה קורה מאיפה זה קורה ולמה? ואיך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איכן נמצאת התיקייה שאליה יורדים העידכונים האוטומטיים של ?windows update
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה? היו לי הרבה תקיעות ורסטרטים פתאומים...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-