עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ran19,

אז ככה עכשיו אני מתכתב מהשם משתמש של אחותי והיא מוגבלת (באותו מחשב) ואני מנהל ואיך עכשיו אני יכול לפרוץ את הסיסמא שלי נכנסתי גם דרך המצב בטוח אבל גם שם צריך תסיסמא אז מה עושים??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by udi,

שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש

6. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by BedBoy,

תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by guyy,

הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by or2077,

המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by mazoneli,

העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by cozmo,

מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by yvkr,

התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by BENNY-L,

רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by iz,

אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by kikkler,

איך אני מבטל את הכהים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. ערב טוב... שלום יש לי בעיה מוזרה נכון לפעמים שאתה רוצים לבדוק את גודל התקיה אתם עושים על התקיה אם לחצם ימני של העכבר ואז מאפיינים ואתה נגשים למה שאתם רוצים.. אז אצלי זה בעיה מוזרה אני לוחץ על תקיה ומנסה לעשות מעפיינים ואז התקיה עצמה נתקעת ואז רק דרך מנהל מסימות שאני עושה אליה סיים מסימה זה משתחרר ..על כל תקיה זה קורה מאיפה זה קורה ולמה? ואיך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.