Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה מחשב ניד אני יכול להתקין עליו WIN XP שיש לי(רגיל)? פשוט שמעתי פעם שיש חברות שאי אפשר להתקין עליהם את הWIN תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
חבר שלי שם סיסמא במחשב והוא לא זוכר אותה אני יודע שדרך מצב בטוח אפשר להגיע לסיסמא או לבטל אותה איך אפשר לגלות אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-