עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. שלום אני מתכוונת לרכוש נייד חדש. החנות מציעה תוספת של מע' הפעלה, אך מדגישה כי המע' מגיעה ללא דיסק התקנה - האם מקובל? מה קורה אם יש צורך לפרמט את המחשב מסיבה זו או אחרת, או שאני בוחרת לשדרג (בגרסת שדרוג הנזקקת למס' הרשיון של מע' ההפעלה הקודמת)? שאלה נוספת - מע' ההפעלה מגיעה בגרסה האנגלית - מה זה אומר? (מדובר בווינדוס 7 הום) ;Dאשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, חיפשתי אך לצערי לא מצאתי אפשרות לרכוש גרסה מלאה של חלונות 8. ניתן לרכוש גרסאות שדרוג אך אני מעוניין בגרסה מלאה. מצאתי באמזון אך הם לא שולחים לארץ. יש בכלל אופציה כזו בארצנו המקופחת ע"י החברות הגדולות? ולא איני רוצה פתרונות "עקיפים", אם הייתי רוצה כאלו הייתי משיג עותק מהעבודה.

• 30 תגובות
    • 9.8k צפיות
  5. Started by mayhem1211,

אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by EddieB,

האם מישהו ניסה לרכוש רישיון מהאתר הבא: http://mskeyoffer.com/ האם מדובר באתר אמין? אם לא, האם יש המלצות לאתרים אחרים לרכוש מהם מוצרי מיקרוסופט? תודה.

7. Started by Music,

ראיתי בEbay הצעות מכירה של רשיונות לWindows בזול (80 ש"ח) האם ניתן לסמוך על החוקיות של של המוצר?

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

10. רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ראיתי בחיפוש כי יש ב-PCWorld לינקים להורדת ISO של Windows 7 שדורשים סיראל. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ISO מלא של Windows 8 Pro שבסיום ההתקנה אצטרך להכניס את הסיראל שרכשתי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. במחשב הנייד שלי כשאני מחבר רמקולים חיצוניים או אוזניות אליו הרמקולים הפנימיים ממשיכים לעבוד.איך אני אוכל לבטל אותם בזמן שהרמקולים החיצוניים מחוברים?יש לי מחשב של TOSHIBA SATELITE WINDOWS 7 הדרייבר של הסאונד שלי הוא של REALTEK הרמקולים מחוברים דרך היציאה של האוזניות.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by Elrond,

למחשב AMD (אטלון 1400) של חבר יש בעיה תמידית, לא עוברות 10 דקות והמחשב מתחיל מחדש סתם ככה. לפי מה ששמתי לב זה קורה בעיקר לAMD (3 שאני מכיר) ולעומת זאת ב- INTEL לא קורה. עדכנו את הביוס להכי חדש (החברה הודתה באי התאמה ל XP בגרסה הלפני אחרונה), הביוס של EPOX. ועדיין.... ??? לפי מה שאני יודע זה לא קשור בתוכנות האחרות, זה קרה גם לאחר התקנה נקייה של XP. :nono:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by mp91,

http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  22. .....

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  23. ישן לא ישן, רק רציתי להמליץ לכם על DESKTOP MANAGER, חלק מחבילת הPOWERTOYS לXP מMICROSOFT כמו בלינוקס, יוצר לך 4 דסקטופים נפרדים לעבודה, מאוד נוח! :-* http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe או לדף הראשי של הPOWERTOYS לXP בMICROSOFT ISRAEL: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.