Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
באמצע שאני עובד או רק שאני נכנס לווינדוס, המחשב עושה ריסיט פתאומי. אין לי מושג למה. הטמפרטורות של המעבד והלוח אם נורמליות. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המחשב של אבא שלי WINDOWS 98 ויש לו מחשב קצת ישן! אז אני צריך לדעת אם זה בכלל יעבוד אצלו אז בקשה אם מישהו יכול לרשום את הדרישות המדויקות של WINDOWS 98 SECOND EDITION זה יהיה נפלא!!!??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם נכון שמיקרוסופט אישרה להתקין גירסאות OEM גם על מחשבים משומשים? אני שאלתי כמה חנויות מחשבים והרוב אמרו לי שMS שינתה את הרישיון OEM שלה והיא מאפשרת גם למי שיש לו מחשב משומש/ישן לקנות גירסת OEM. מצד שני התקשרתי למיקרוסופט ואיזה פקידה אמרה לי שOEM מותר רק על מחשב חדש. מה קורה פה?! למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בחלק מהמדינות ניתן לקנות רישיון עבור W7 ב-30 דולר בלבד. לצורך כך האונ' בה אתה לומד צריכה להיות חברה ב-MSDN Academic Alliance של מיקרוסופט. מכיוון שהאונ' בארץ אינן חברות בגוף זה, רציתי לדעת אם מישהו כאן מצא דרך לקנות רישיון סטודנט (שלא דרך חברים בחו"ל כמובן) ? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, בעבר אני זוכר כי עובדי הוראה יכלו לקנות רישיון לווינדוס בזול ( או אפילו חינם). עכשיו כשאני מחפש באתר חותם אני רואה התייחסות רק לאופיס. האם זה השתנה או שאני מפספס משהו באתר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש המון חנויות שמוכרות CDKEY ל WINDOWS 7 ויוצא מאוד זול למה ואיך?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום נראה לכם אמתי ? https://www.zipy.co.il/p/ebay/windows-10-pro-32-64-bit-win-10-genuine-license-activation-key-w-scrap/202242516190/#wrapper יש מחשב שהלוח שלו לא תומך בגרסאות שהם פחות מוונדוס 10 ( asrok z370 pro4) למחשב אין DVD איך אני מתקין את וינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברצוני לרכוש גרסת התקנה מלאה נקיה של Windows 8 Pro eng X64 עכשיו בחנות של MSרשום שזה UPGRAED (אני מניח שהם מתכוונים לא באמת לגרסת הUPGRADE אלא שזה בעצם בכלליות שדרוג ? האם אני צודק ?) הבעיה השניה שאני חושש ממנה זה שרשום שהדרישות להתקין WIN8 זה WIN7 או ויסטה, לא ברור אם אפשרי להתקין התקנה נקיה או שזה ברור מאליו אני בסה''כ רוצה לדעת אם אני יכול לבצע התקנה נקיה עם הגרסה הזו שהם מציעים + לוודאות שזו לא גרסת הUPGRADE הוספתי תצלום מסך אודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אחי טס לארצות הברית מטעם החברה וביקשתי ממנו לרכוש עבורי עותק של Vista מ-newegg כי המחיר נמוך ב-200 שקלים מהמחיר הנמוך ביותר בארץ. הוא הזמין את התוכנה וקיבל את המשלוח כעבור 24 שעות .(כל הכבוד ל-newegg) לפתע הוא מתקשר אלי ואומר שעל האריזה כתוב למכירה בארצות הברית וקנדה בלבד. מה זה אומר לגבי? אוכל להשתמש במערכת הפעלה בארץ? אם לא הוא ישלח את התוכנה בחזרה ל-newegg.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום .ראיתי שבכל חנויות המחשבים רכישת W7 בגירסת OEM מותנת ברכישת מחשב חדש בלבד. זה לא כל כך מובן לי . כלומר האם אני חייב לרכוש מהם מחשב קומפלט בשביל לקבל את ה- W7 במחיר המצויין. וכפריט בודד האם ימכרו אותו אך במחיר שונה ,או לא ימכרו. כוונתי בחודש הבא לקנות ולהרכיב מחשב חדש לגמרי , אך לא נראה לי שארכוש את כל החלקים מאותה חנות בגלל הבדלי המחירים לפריטים השונים .
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ישנם אתרים כמו G2A או exongames.co.il שמציעים קניה של KEY במחיר זול משמעותית מהמחיר ה"רשמי". האם אלה הצעות אמיתיות או שמא SCAM? אודה למי שיש ניסיון עם האתרים הנ"ל או אחרים ויכולים לתת עצה לגבי רכישה של WINDOWS. תודה!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צעוניין לרכוש וינדוס 10. אני רוצה שתהיה לי את האופצילהעביר אותו בעתיד למחשב הבא שאני אקנה. אז אני מבין שאני צריך לרכוש בשביל זה את גרסת הריטייל. היכן מומלץ לרכוש אותה? כי מסיבוב בחנויות בארץ לא מצאתי זול יותר מ540 שח. אמזון גרמניה מוכרים את גרסת הריטייל ב80 יורו אך לא שולחים לארץ (את הגרסה האנגלית) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם המחיר זהה בכל מקום ? האם דרך האינטרנט זה יותר זול ? אפשר לקבל link לרכישה כנ"ל דרך האינטרנט ?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תיראו את הלינק הבא ב EBAY מוכר עם הרבה מאוד קרדיטים חיוביים...שמוכר מערכת הפעלה WIN7 אולטימייט ב 27$ למעשה מוכר מיספר סידורי חוקי...לטענתו http://cgi.ebay.com/Original-Window-7-Ultimate-Key-32-bit-64-bit_W0QQitemZ220512954992QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335798aa70#ht_500wt_1182 חבר שלי הוריד מהלינק שהוא סיפק = היתקין כבר על 4 מחשבים והכל תקין ומושלם מה דעתכם? האם זה הגיוני...מערכת הפעלה להורדה ברשת עם סיריאל חוקי ? בכזה מחיר?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-