Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד פשוטה... זה המפרט שלי core dou e6700 2.8X2-מעבד g.skill 800mhz 4gb cl4-זיכרון abit ip 35-e-לוח geforce 8500 gt 256 ddr3-כ.מסך עכשיו השאלה שלי היא כזו אני מחזיק בעותק OEM מקורי של WINDOWS VISTA 32BIT *האם כדאי לי להתקין גרסא של 32 ביט בכזה מחשב או שעדיף להשאר ב XP ? *במידה ולא כדאי האם אני יכול למכור את העותק שלי בלוח יד שניה למרות שהוא OEM ובוצעה בו אקטיביציה פעמיים בערך אולי יותר... *והאם יש משיהו שאתם יודעים מכירים או שמעתם על מישהו שרוצה להחליף 32 ב64? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי תיקיה שלמה של מוזיקה במחשב, ובפנים היא מפוצלת לתיקיות לפי אלבומים. רציתי לעשות דבר כזה: כשאני אקיש שם של שיר בחיפוש ב-Start Menu השיר מאחת התיקיות הפנימיות בתיקיית המוזיקה יופיע כתוצאה בחיפוש. אז הוספתי את התיקיה כ-Search Index. הבעיה היא שכשאני מחפש לדוגמא שירים של אמן מסויים הוא מראה לי רק את התיקיות של האלבומים שלו, ולא את הקבצים הפנימיים (השירים עצמם). מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם יש קובץ שידרוג עצמאי?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי היום ווינדוס מקורי, אחרי ההתקנה קפצה לי הודעה של ה-30 יום. האם זה טבעי למרות שהסיריאל מקורי? אני עדיין צריך לאמת אותו מול מיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס... הווינדוס עולה אני רואה את מסך ה- WALCOME אני רואה את שולחן העבודה אבל בלי הסמלים ותפריט ההתחל אחרי כמה שניות הוא חוזר למסך הWELCOME ומבקש ממני לבחור משתמש (ויש לי רק 1). אני בוחר את המשתמש אבל הוא עושה שוב את אותה פעולה. נכנס לווינדוס וחוזר למסך המשתמשים איך מסדרים את זה? הרצתי כבר בדיקה של סורק הדיסק
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-