עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by spybar1,

שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. שלום שלום אני מעוניין להתקין מחדש את הווינדוס בלי למחוק קבצים מכונן אחר.למישהו יש לינק למדריך שמסביר איך? כמו כן אם אני עושה פירמוט לכונן C וכל המשחקים נמצאים נמצאים על כונן D המשחקים עדייין יפעלו לי? שאלה אחרונה-צריך לעשות פירמוט מהמחשב עצמו (לחיצה על C ואז פירמוט) או דרך הדיסק של הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by eliil1,

אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by assaf990,

יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by icq27086783,

שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by BoA,

ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?

9. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by guyy,

הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Enn0L,

עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  14. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה שכל התיקיות במחשב יהיו בלי THUMBAILS הזה... רק אייקונים ושאני עושה בלי THUMBAILS אז אני לא יכול לראות תמונות בתוך התיקיות... הנה דוגמא: מישהו יותר איך אפשר לעשות שיהיה כולם אייקונים אבל אני יראה את התמונות בTHUMBAILS בתיקיות? כמו בXP? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by dovk,

אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by solet,

היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. האם יש קובץ שידרוג עצמאי?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. רושם:INVALID CHARTERS הויסטה בעברית..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by BandiT,

שלום. יש לי מחשב פנטיום 4 3000 זכרון 512 לאחרונה מתרחשת תופעה ממש מוזרה. מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש בעיה באקספי. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום יתר של המחשב. ניקיתי את המאוורר והתקנתי עוד מאוורר. כמה ימים המסך הכחול לא היה מופיע. אבל מאתמול זה שוב קרה לי פעמיים. מה זה יכול להיות? רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by tuvia,

שלום ובוקר טוב. אתמול החלטתי שהגיע הזמן לעשות איחוי לכונן שלי, אז התחלתי עם c: והכל היה בסדר והוא גם סיים. עברתי לd: ואחרי 5 דקות הגיע מסך כחול עם ההודעה : "MACHINE_CHECK_EXCEPTION". מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? הפרטים על המחשב הם: amd 3000+ 64bit 1 giga ram windows xp sp2 geforce nx6600 gt msi 160 giga sata msi k8n neo4

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.