עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shalpi,

אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

2. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by kikkler,

right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

9. Started by Kurt,

יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by ROTEMan,

שלום התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא אפשרות לבטל את השאילתה של האם להמשיך כאשר אני פותח תוכנה כלשהי או עושה פעולה לא רגילה... זה נורא מעצבן וזה מופיע ב50% מהדברים שאני מפעיל.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by def,

שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by noambar,

אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.

17. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

18. Started by Builds,

בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by eladh777,

שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by hararim,

בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?

21. Started by dan3112,

אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by kobi3211,

בבקשה צריך עזרה דחוף למקודדים לויסטה כי ניסיתי הרבה ושום דבר לא עזר אם מישהו מכיר קישור לאתר או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by Tzox,

היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים