עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dvd21,

כל פעם שאני נכנס לאתר מסויים אז הקידוד משתנה לי לקישקושים ואני צריך להחזיר אותו וכך זה בכל דף באתר המסויים הזה זה קורה לי רק באתר המסויים הזה ויש לי וינדוס אנגלית ולכל האנשים האחרים באותו אתר רואים את האתר בעיברית מה לעשות????? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by intel suck,

יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by tiger3,

יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by דניאלס,

יש לי חבר בעל הארד דיסק sataואני לא מצליח להתקין לו וינדוס מחדש איך אני יכול לפרמט את הארד דיסק שלו??????????? אין לי את הדיסק של ההארד דיסק

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by BooYaka,

שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by DS,

חברה אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב שלי לא מציג את התפריט במלואו(של אופציות) בכל מיני תוכנות ועם העכבר גם יש בעיה לפעמים אני לוחץ פעם אחת וזה נפתח ולפעמים זה נפתח רק אחרי שאני לוחץ פעמיים זה מוזר בקיצור כדאי לפרמט?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by darkman,

עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by אור918,

שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by alergic,

אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by skuki1,

שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים