עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cozmo,

מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. יש לי תיקייה על שולחן העבודה ובתוכה מספר תיקיות כאשר אני מקליק פעמיים עליה היא נפתחת באותו חלון וכך גם על התיקיות, אני רוצה שהתיקיות יפתחו בחלון חדש זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by AmitT,

לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by sausage,

זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. (אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. איכן נמצאת התיקייה שאליה יורדים העידכונים האוטומטיים של ?windows update

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. יש לי דיסק מקורי של Vista. האם אפשר ליצור דיסק התקנה עם sp1 ? אני יצרתי לי דיסק של xp עם SP2 , האם אפשר לעשות אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני קונה מחשב ניד אני יכול להתקין עליו WIN XP שיש לי(רגיל)? פשוט שמעתי פעם שיש חברות שאי אפשר להתקין עליהם את הWIN תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. המחשב חדש לחלוטין הורכב היום...הכול מחובר כמו שצריך אבל כשמחברים את המחשב לחשמל ומדליקים הכול עובד אך המסך אינו עולה למרות שהמחשב מחובר בD-SUB (היציאה הכחולה) ולא בDVI ואפילו החלפתי למסך CRT ועדיין כלום לא מופיע על המסך המסך כאילו במצב המתנה בזמן שהמחשב עובד.. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 160GB SATA2 WD HEC 400W TRT-F 2GB קרוסייר. אני אובד עצות

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  20. יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. Started by gtf,

מה הפקודה SYS.COM עושה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]

25. Started by PayneBack3251,

שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.