Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום... איזה מערכת הפעלה יותר כדאי לי להתקין...יש לי בבית אקס פי הום אדישן מקורי... או ויסטה אולטימט 64 ביט...אני כבר לא יודע מה לעשות הכי חשוב לי שיתן לי ביצועים מקסימליים במשחקים...אם אני יתקין אקס פי הוא יכתוב לי רק 3 ג'יגה נכון? זה משמעותי הג'יגה הזה? הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מותקן אצלי XP (חוקי, ד"א) אבל בזמן האחרון היא התחילה לעבוד נורא לאט. מותקן אצלי אנטיוירוס AVG אך לא זיהה כל וירוסים. האם למישהו יש עצה/ המלצה לשיפור הבעיה? האם ישנה איזו תוכנה או בדיקה לאיתור הבעיה? (לא הקישקושים האלה שמציעים בדיקה חינם למחשב ואז מודיעים לך שיש לך שניים וחצי מיליון בעיות ושהמחשב עומד לקרוס תוך שבע דקות אלא אם כן תקנה עכשיו את התוכנה הפלאית שלהם). אודה ואשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LG ללא מערכת הפעלה. ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה בעצמי. השאלה שלי היא כזו: האם אני פשוט מכניס את הדיסק ומתקין רגיל? או שיש מערכת הפעלה בגרסא מיוחדת לניידים? או שצריך להתקין בצורה אחרת? האם יש מדריך להתקנת מערכת הפעלה למחשב נייד + תמונות? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם יש קובץ שידרוג עצמאי?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה? היו לי הרבה תקיעות ורסטרטים פתאומים...
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Vista. האם אפשר ליצור דיסק התקנה עם sp1 ? אני יצרתי לי דיסק של xp עם SP2 , האם אפשר לעשות אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-