עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה שכל התיקיות במחשב יהיו בלי THUMBAILS הזה... רק אייקונים ושאני עושה בלי THUMBAILS אז אני לא יכול לראות תמונות בתוך התיקיות... הנה דוגמא: מישהו יותר איך אפשר לעשות שיהיה כולם אייקונים אבל אני יראה את התמונות בTHUMBAILS בתיקיות? כמו בXP? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

5. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by SilverCivic,

שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by overload,

יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by MilkMan,

אני גולש ושומע מוזיקה ואני מקבל מסכים כחולים, היום זה התחיל במשחק חשבתי שזה בגלל שהמשחק לא חוקי, אח כך גלשתי באינטרנט וזה קרה עוד הפעם.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. שלום...יש לאבא שלי מחשב פנטיום D ואני מעוניין לבצע משהו מעניין עליו משהו שעוד לא ניסיתי...אני רוצה שיהיו על המחשב שני דיסקים קשיחים כול אחד עם המערכת הפעלה שלו (לצורך העיניין לאבא שלי יש 98 בגלל כמה תוכנות שיש לו ולאחים שלי יש XP) אני מעוניין שיהיה אפשרות כמו שעושים שני מישתמשים בדיסק קשיח אחד אז האם אפשר לעשות שיהיו שני דיסקים קשיחים ופשוט יהיה אפשר לבחור מאיזה דיסק קשיח הוא יעשה BOOT (כלומר לבחור כשהמחשב מתחיל לעלות) אפשרי? אחד מהדיסקים הוא SATA השני הוא IDE עריכה: או שאפשר לעשות כך שלחלק את הדיסק קשל הSATA לשני מחיצות לעשות שני מישתמשים שכול מחיצה תיהיה 40GB (שני הדיסקים כול אחד מהם 80GB) ואת הIDE לעשות כדיסק קשיח משני? אבל איך הוא ייפעל כמשני? אצל שניהם הוא יהיה משני …

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אנשים ראיתי גירסה לווינדוס וויסטה X86 ורציתי לשאול עם המחשב תומך בזה? ולמנהלים אני יודע שיש תוכנות בדיקה רק הן לא אומרות איזה מתאים למחשב אז בבקשה לא לנעול תת'ראד.. המפרט: amd athlon 64 3200+ dfi lan party ut nf4 ultra d ocz bbr 512*2 dual channel 400mhz leadtek 6800gs pci-e 256mb wd 160gb 8mb sata 2 anrec smart power 450w cooler naster centurion 5 אני מעוניין בגירסת הכי טובה. ובקשר לזכרונות אני מוסיף עוד שני סטיקים של 512 של OCZ ככה שיהיה לי 2GB תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by intel suck,

יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;

18. Started by BooYaka,

שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה כאשר אני מנסה לראות נגיד תקציר של שערים באתר ערוץ ספורט 5 אני לא רואה הנה הקישור: http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=21595〈=he הוא כותב לי conecting to media ואחר מכן לא קורה שום דבר ררסומות פלאש באתר כמו וואלה אני רואה רגיל!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by nim901,

אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון

23. שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.