עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Avi313,

מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום. יש לחבר שלי 2 כוננים. אחד של 500 ואחד של 750 GB הוא רוצה להתקין את שני המערכות הפעלה 7 ו XP על ה500 התקנתי את ה7 ועכשיו אני מנסה להתקין את הXP על אותו כונן וזה רושם לי שצריך תיקייה אחרת כי יש כבר תיקיית WINDOWS בסוף עשיתי WINDOWS/xp וזה התחיל להעתיק קבצים אחרי ההעתקה זה כרגיל עשה REBOOT ואז כשניסה להעלות הוא רשם no operating system או משהו כזה מה הפתרון ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום.. יש לי בבית מחשב שאני רוצה לפרמט אותו ושאני עולה איתו להתקנה אני שם לב שהוא עובד באופן מוזר קצת.. ההתקנה עולה באיטיות ואחרי שהוא טוען שם את כל מה שהוא צריך להתקנה הוא כותב משהו על הקובץ NSTKRL משהו כזה (אני בטוח שלא ככה כותבים אותו-אבל אולי אתם מבינים לאיזה קובץ אני מתכוון) ואז הוא אומר ללחוץ על איזהשהוא מקש וההתקנה מסתיימת והוא לא נותן לפרמטט ולהתקין! עכשיו, אני יודע שהדיסק טוב כי כבר פירמטתי איתו את המחשב פעם! אז הלכתי והדיסק באמת במחשב אחר העלה את ההתקנה והכל עבד כמו שצריך!(לא פירמטתי את אותו מחשב רק בדקתי את הדיסק!) אין לי צורב במחשב שההתקנה לא עולה וחבל כי ככה היית יודע אם זה בעיה בסידירום(אבל לא ממש נראה לי..) מה אתם אומרים? מזה הקובץ הזה? משהו נתקל בזה אולי?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by WinInc.dll,

צריך קובץ ראג (ריגרסטרי) שמזרז טעינת תוכנות

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. יש לי רק את sp2 ו ie6 שמעתי טובות על אקספלורר 8 אבל מיקרוסופט דורשים להוריד הרבה עדכונים לפני הורדת הדפדפן... מה דעתכם? ערן

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by roeesnir,

על המחשב מותקנת התוכנה Deep Freeze. (חדר מחשבים בבית ספר). מיד פעם פותחים את הDF ונותנים למחשב להתקין עדכונים. באחד המחשבים, הפעילו את הDF לפני הפעלה מחדש של המחשב, מה שגרם לכך שהמחשב עולה, ומגיע ל "שלב אחד" שלאחריו הוא עושה ריסטארט ואמור להגיע לשלב 2. העניין הוא שבגלל הDF הוא מתחיל כל פעם מחדש משלב 1. ככה, בלופ אין סופי... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לשלב יותר מוקדם (זה עזר לי פעם) אבל משום מה הוא נכשל... מה אפשר לעשות? יש איזה אופציה להשבית את הDF מבחוץ? ממש אין לי כח לפרמט ולהתקין ולהגדיר הכל מחדש... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by nir.b,

איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. התוכנות ממש חשובות לי, כך שאין מצב שאני מפרמט (תוכנות מקוריות) הXP מתחיל לעלות, ונותן מסך כחול והמחשב מתאתחל. אותו דבר גם ב-Safe Mode. איך מתקנים בלי לפגוע בתוכנות?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by tzviran,

*מה זה תיקיית [glow=red,2,300]PREFETCH[/glow] שבתוך WINDOWS?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by kopler,

שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב חדש. שמתי לב ששורת המשימות מסתירה לי חלק מהחלון (כשהוא פתוח על מסך מלא), כגון הסתרה של הצ'אטים של פייסבוק, וכדו'. היא גם מסתירה בזמן הפעלת וידאו- כשעושים מסך מלא ביוטיוב/ מדיה פלייר/ כל תוכנת צפייה אחרת- השורה מסתירה את החלק התחתון של התמונה (עולה על התמונה במקום להישאר מאחורה) ומסתירה גם את לחצני הפיקוד של הוידאו שבמסך המלא. עשיתי הפעלה מחדש, מספר פעמים. כמו כן חיפשתי הגדרות אפשריות בשורת המשימות ושום דבר, נאדה.. עשיתי גם עדכונים למערכת ההפעלה בתקווה לפתרון הבעיה, גם זה לא עזר. אגב, מדובר בווינדוס 7 פרופשיונל. תודה. עריכה: הבעיה נפתרה- הגודל של הטקסט והסמלים לא התאים לרזולוציה של המסך (1080P). כשעשיתי הקטנה מ150% ל125% הכל הסתדר. אשמח לדעת האם בכל זאת יש…

• 0 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by Ivan,

2 עכברים שונים (של מיקרוסופט) סקרול עם עכבר מספיק לעבוד וגם פוקוס שלו קופץ לטאב אחר. רק הגלגל ! ורק בדפדנים, IE וגם פיירפוקס דריברים מעודכנים קורה גם בדריברים ישנים יותר אם אני מחקה כמה שניות - סקרול חוזר לעבוד ושוב מפסיק. מעצבן ! עוד מישהו חוץ ממנ יש לו בעיה כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ליאו,

שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.