Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, כל איזה חצי שנה אני מפרמט את המחשב - כונן C וכרגע נגמרו לי התקליטורי DVD הקטע הוא כזה אני מתלבט מה לעשות לקנות דיסקים DVD חדשים? או לקנות כבר DOK ולפרמט תמיד דרכו? למה DVD? כי זה יותר פשוט. למה USB? כי זה לא דורש צריבה כל פעם , וגם אני מרוויח DOK , וגם במחשב החדש אני לא מתכנן לשם כונן. השאלה היא כמה פשוט זה יהיה לפרמט דרך USB והאם כל מחשב תומך בזה (של השנתיים-שלוש האחרונות ויותר חדשים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית, למרות שמדובר במחשב עוצמתי, הצטבר הרבה זבל במחשב ואני רוצה "דף חלק". כרגע יש לי כונן של טרה שמחולק ל-300 של :C (מערכת הפעלה) ועוד של 600 ועוד כונן ישן של 600. סה"כ 1.6 טרה. בעיקרון הרעיון זה להקצות מינימום מקום למערכת ההפעלה, סביבות 100 ג'יגה , והשאר שווה בשווה במה שנשאר. יש תמורה בחלוקה למחיצות או שזה כבר לא רלונטי בימינו?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לפרמט את המחשב שלי....אני לא מוצא את הספרות וכל מה שקיבלתי כשקניתי אתXP פרו יש דרך לשחזר את הקוד ? היכן רואים אותו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
איך אני יכול לפתוח קובץ שמקובץ בRAR וגדול מ 4GB כשיש לי FAT32? מבלי לפרמט כמובן
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת. למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות. אז אני מצטער. בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי. איפה אפשר לקנות את הWIN10 HOME במחיר המשתלם ביותר ? מצאתי את זה : https://keyforwindows.co.uk/windows-10 אבל זה ניראה מוזר . ולא צריך עותק . סיריאל יספיק .
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שמעו אני מתכוון לקנות VISTA אבל יש לי מודם דיי ישן שקיבלתי מבזק שהתקנתי את האינטרנט זה מודם USB ADSL MODEM ALE130 לפי מה שקרתי זה הדרייברים שלו זה עד XP(או שלא עידכנו את זה) אבל האם הVISTA יקרא את הדרייבר? או שבכלל אני יתקשר לבזק וישאל אם זה תומך ויסטה?
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב הראשי XP מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Vista Transformation Pack 6 Windows Vista looks really nice for major GUI updates. Many people who have seen it wish to get Vista-style looks for their operating system. It might sounds stupid to say this since you all know what it is but just bear it. This program will transform your Windows user interface to ultimate Windows Vista alike looks that everyone will never notice its the same old Windows XP (or 2003) לא רוצים להקין ויסטה ? אבל אוהבים את העיצוב שלה? יש פיתרון! http://www.download.com/Vista-Transformation-Pack/3000-2086_4-10631174.html?tag=lst-0-1
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 מזה מספר חודשים. אני שם רזולוציה 1680 *1050 ואחרי הדלקה מחדש של המחשב הרזולוציה חוזרת 1024 * 768. למסך מחוברים שני מחשבים מחוברים דרך kvm switch, במחשב אחד זה קורה כל הזמן, במחשב השני זה גם קרה בהתחלה והפסיק. יש איזה רעיון למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב ברזולוציה FHD . לאחרונה נאלצתי להתקין את הוינדוס מחדש . הוינדוס הוא גירסת XP ישנה. כשאני הולך ב CONTROL PANEL-<DISPLAY-<SETTINGS אני מקבל אפשרויות של יחס 4:3 בלבד. 800:600, 1024:768, 1280:1024, 1600:1200. כיצד אני יכול לעשות רזולוציה שתתאים למסך רחב? אציין שלפני ההתקנה הרזולוציה הייתה מתאימה למסך רחב. אין לי כרטיס מסך, אני משתמש בכרטיס המובנה בלוח אם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-