עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ShayGTi,

הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by omri_ro,

תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. לא התקנתי אף דרייבר או משהו מיוחד בימים האחרונים לתופעה של הריסטים החוזרים אני זוכר בXP שיש אפשרות לקבל מסך כחול במקום ריסט פתאומי או קפיאה, ובמקומו קוד שגיאה ויצירת קובץ DUMP איפשהו בC:/WINDOWS שאפשר לאבחן לפי אותו קובץ מה גורם לזה השאלה איפה ואיך אני מגדיר בWIN 7 את זה? (ווינדוס בעברית) כנראה עכשיו שזה לא מוגדר אם אני מקבל מסך שחור ל2-3 שניות ואז ריסט פתאומי ( או קפיאה). גם חיפשתי קבצים כאלה בכונן C ולא מצאתי * 100% נשללו בעיות חימום, דרייברים, חומרה(ספק כוח, זכרונות , הארדיסק), ווירוסים, אשר גורמים לאותה בעיה כל תקופה אקראית. ( למעוניינים אפשר להסתכל בנושאים הישנים שלי), כאן למשל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471551.msg4028939#msg4028939 ונושא יותר יש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בבקשה תגידו לי שאני לא האדיוט היחיד שלא הכיר את הפיצ'ר הזה עד עכשיו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי וינדוס 11 נכנס באמצעות כרום כל כניסה לכרום נדרש להקליד סיסמאות מחדש בגימל בפייסבוק ובוואצפ מה הבעיה ומה הפתרון ,תודה

7. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by zoriza,

...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Shay0600,

בתפריט התחל, יש דרך לעשות את הסמלים קטנים, בסדר הא',ב'.., תיקיות ראשונות ולאחר מכן קבצים, ובלי כותרות של אותיות? יש דרך שיראו בתפריט את כל התיקיות כמו למשל "הפעלה" (StartUp) שהיה פעם? ויש לכם המלצות לאריחים להוספה להתחל? יש אפשרות להטמיע את היומן מגוגל(או כל תוכנה שונה) עם היומן של המחשב?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  10. ניסיתי כמה אפשריות לשדרוג ווינדוס 10 . אפשרות ראשונה: 1. 1. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download 2. מחקתי את את כל הקבצים. 3. הרצת פקודה wuauclt.exe /updatenow. ללא שינוי וגם הורדתי את השדרוג דרך את Microsoft מספר פעמים עם אותה שגיאה , http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/error-code-800700c1/1506421e-2d26-4da6-8914-8328f438315c?source=netaffiliation&epi=v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu&tduid=(631ab0ebd1d971aef3e224f320676625)(223748)(2144190)(v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu)()

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by lib1,

שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. בעיקר עם IE7, אבל גם דברים אחרים. מקבל מידי פעם הודעות של התוכנה הפסיקה לעבוד ומנסה לתקן וכו'. מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by mrtikit,

איפה אפשר לנטרל את זה?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...

16. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by David Ell,

זה אשכול שפתחתי גם בפורום אחר, אני פשוט אעתיק כי אין טעם לכתוב מחדש. תאור הבעיה: הבעיה קצת מורכת, אין לי כלכך מושג מה החוקיות שלה, אבל אני אנסה להסביר. הורדות לא יורדות תקין. מגיע לסוף ונכשל (במזל הצלחתי להוריד CCLEANER מאקספלורר בניסיון השני). סרטונים נטענים ממש לאט אם בכלל, מתחיל בדרך כלל ב"בוסט" של כמה שניות ומפסיק לטעון. תמונות או לא מוצגות או מוצגות בחלקים כמו של פאזל מבולגן. ניסיתי להתקין JAVA, מגיע לאחוז האחרון ומאז רק חזר אחורה (4%, 5%, 10%...) אבל מצד שני סרטים רצים נפלא באיכות גבוהה, ככה ש.... ממתי התחילה הבעיה: אתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: כן אבל זה די בא לי בהפתעה, ראיתי פרק בדרגון בול, עצרתי בשנייה הראשונה, הלכתי להביא לאכול וכשחזרתי הכל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי לכם, אני נתקל בתופעה מוזרה למדי - מציג הגופנים המובנה של חלונות (11 pro, מהדורה עברית) מציג גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים. מה צריך לעשות כדי לשנות את זה? * מדובר בהתקנה חדשה של מערכת ההפעלה (רצה על המחשב כחודש בערך). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by neo690,

מדובר על מחשב נייח ישן AMD Athlon 64 3200 Windows XP 32BIT 1024MB זיכרון פירמטתי אותו, התקנתי את הדרייברים וכעת שמפעילים שירים ב windows media player או ב winamp אז לא שומעים אותם ברור אני חושב שזה בגלל שיש כל מיני תוכנות שהתקנתי ותהליכים שמופעלים עם העלייה של ה windows ומורידים את הזיכרון הפנוי איך ניתן לדעת מה נחוץ ומה לא?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by or_doc,

אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. יש לי ATI 19XT... כדאי להתקין דריברים של ATI או מה שהVISTA התקין זה מספיק? איך NOD32 BETA 2.7? הוא עובד מעולה אבל איך הוא מבחינת אבטחה? בXP היה אפשרות לשנות את הפונט של הWIN למשהו שטוב למסכי LCD, נראה לי CLEARTYPE משהו כזה איך עושים אתזה בVISTA? טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by b007,

שלום, רציתי לדעת איזה עדכונים רצוי לעדכן במערכת הפעלה VISTA. היות שחלק מהעידכונים שבצעתי גמרו להאטה מוחלטת של המחשב וכו', ולכן רציתי לדעת על איזה עדכונים של מערכת ההפעלה אסור לוותר. (אולי שמשפרים ביצועים ומתקנים באגים...) תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.