Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=536&pgno=0
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הייתי עכשיו איזה שעה ב- DeviantArt וחיפשתי ערכת נושא כמו שאני רוצה ולא מצאתי (הורדתי איזה 20 שלא היו מה שרציתי או לא עובדים). מצאתי תמונה של ויסטה ויש בה את הפרטים הכי חשובים שאני רוצה שיהיו בערכת הנושא: 1. שה- Start button יהיה קצת גדול יותר מה- Taskbar. 2. שהתמונה של המשתמש תהיה בולטת החוצה. 3. שזה יהיה שקוף. 4. שיהיה בצבע שחור או אפור (לא כמו בתמונה = כחול). שלא יהיה ערכת נושא ל- Style XP או WindowBlinds, שיהיה ShellStyle. אם למישהו יש ערכת נושא כזאת אז בבקשה שיגיד לי מאיפה הוא הוריד אותה, אני עכשיו הולך לחרוש על wincustomize.com. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שהתחילו אתמול: 1. אני לא יכול לגרור שום דבר, בשום תוכנה ובשום מקום (כולל שולחן העבודה ו-explorer) 2. כשאני לוחץ על קבצים שאמורים להיפתח עם תוכנות של ווינדוס (בינתיים ראיתי שזה קורה עם מדיה פלייר, צייר ו-picture and fax viewer) פשוט לא קורה כלום ושום דבר לא נפתח. אה, ואם עושים open with זה נפתח. יש למישהו מושג איך פותרים את זה וממה זה נגרם? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה. אני מתקין את מנוע ה IIS מהדיסק של WIN XP PRO אבל הוא לא עובד. אני עושה קובץ בASP ששמו test.asp שומר בתיקיה C>Intepub>wwwroot ואז אני נכנס ל IE וכותב : http://127.0.0.1/test.asp אבל שום דבר לא קורא :\ אולי יש איזה service שאחראי על הפעלת המנוע ואצלי הוא לא פועל? מקווה שתעזרו לי זה מאוד חשוב ודחוף. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שזאת פסיקה ששולח המעבד ומתריעה על בעיה בcache או בזיכרון או בBUS, הצרה היא, שזה קרה לי רק שאני מנסה להתקין VISTA, בXP הכל עובד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה דומה? או מישהו יודע לפרש אתה הDUMP? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיחות וידאיו/קול כאשר אני בא לדבר הצד השני אינו שומע אותי מהמיקופון אלא את מה שקורה לי במחשב לדוגמא: אני מקבל הודעה חדשה אז יש "הו הו" הוא שומע אותו אני שומע אותו טוב והכול רק מיקרופון אני לא מצליח לדבר ואני כבר ניסתי 3 מיקרופונים כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC97 Audio האם אפשר לסדר זאת? (התקנתי כבר את הדרייבר של הכרטיס קול)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ראיתי כמה אנשים שאלו אם אפשר לחזור לווינדוס 7/8 לאחר השדרוג בלי לפרמט. לשנמך מ 10 ל 8/8.1 אפשר, וגם בלי לאבד מידע. יש אופציה בשם restore to previous build ב troubleshoot. אולי זה לא חדש לחלק מכם, אבל לי יצא לעשות את זה היום אז החלטתי לשתף *לווינדוס 7 לא יודע להגיד בוודאות, אך מאמין שאפשרי באותה דרך. כמו כן, ביצעתי את זה במחשב מותג, עם רישיון חוקי ובעל מחיצת recovery. אבל מאמין שווינדוס 10 יצר את הנקודות שחזור לגרסא קודמת.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
קניתי דיסק און קיי חדש ואני שם לב שאין לו את האייקון הנכון. לא מופיע האייקון של כונן חיצוני נייד: אלא האייקון הזה: בחיבור הראשון האייקון היה את האייקון המתאים. העברתי את כל התוכן שמגיע על הDOK, התוכנה של SanDisk וכו' לתיקייה, ואח"כ בחיבור השני מופיע האייקון הנ"ל. במחשבים אחרים מופיע האייקון הנכון. דברים שניסיתי: 1. למחוק את הדייברים. 2. לאפס את הCache של האייקונים בווינדוס. מעדיף להמנע מפרמוט של הדיסק און קיי, גם ככה אני מניח שהבעיה היא בווינדוס ולא במכשיר. -- הבנתי שמה שאחראי על האייקון הוא הקובץ autorun, שמוביל אותי לאחד הקבצים שהעברתי לתוך תיקייה. הבעיה היא שגם אחרי שאי מחזיר את הקובץ לתיקיית המקור האייקון אינו מופיע.. אני אנסה לממחוק שוב פעם את הזכר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אין תיקון עדיין. יש הוראות עקיפה ממיקרוסופט בקישור https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/adv200006#march-23-flaw
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט עם וינדוס 8 (אריחים). כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה הוא רושם לי שלאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב זה ושכדי למצוא אפליקציות עבור מחשב זה פתח את חנות וינדוס. איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו? תודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-