Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
חג שמח ושנה טובה לחברי הפורום. יש לי שאלה בהקשר של חלונות 7 גרסת משתמש ביתי home premium והרשאות RDP שולחן עבודה מרוחק. מאחר ובברירת המחדל אין במערכת HOME אופציה ל RDP הוספתי את האופציה בעזרת PATCH מיוחד שהורדתי מהאינטרנט. אני מצליח להתחבר לתחנה המרוחקת אך ורק עם יוזר ADMINISTRATOR ולא מצליח בשום צורה להעניק את ההרשאת התחברות ליוזר שהוא לא admin מלא. בגרסאות PRO והלאה יש אפשרות פשוטה להיכנס לניהול המחשב computer management ותחת groups להוסיף את המשתמש המוגבל בקבוצת remote desktop users. מאחר ובגרסת ה HOME אין לי אופציה כזו, איך אני בכל זאת מוסיף הרשאה כזו למשתמש שהוא לא ADMINISTRATOR?תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת זה אפשרי אם כן איך אני יתקין את הxp על הויסטה אני רוצה שבהתחלה יהיה לי בחירה xp או vista
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המערכת היא XP PRO SP3 מעודכנת. בעבר היתה נוכחות טרויאנים שסולקו ונמחקו שורות הרישום בקבצי רג'יסטרי. נבדקה נוכחות מזיקים בדיסק בשתי תוכנות אנטיוירוס ובשתי תוכנות לאיתור נוזקות גם מתוך המערכת וגם בחיבור חיצוני למחשב אחר. בהפעלה רגילה המערכת עולה ומתפקדת. בבחירה ב SAFE MODE (אחרי F8 בהתנעה) המערכת מאתחלת עצמה לדעת ברגע שמסיימת העלאת חלק מהדרייברים, בביטול אפשרות איתחול בשגיאה, המערכת במקום בו התניעה עצמה מחדש כעת מציגה BSD עם הודעת ERROR מסוג 0X0000007B . קראתי את ההסבר המופיע באתר בסיס הידע של מיקרוסופט, וללא הועיל (אלא אם "פיספסתי" משהו. הצעות לתיקון? הסבר וניתוח התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפוך את המחשב לשפה אנגלית.?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... איזה מערכת הפעלה יותר כדאי לי להתקין...יש לי בבית אקס פי הום אדישן מקורי... או ויסטה אולטימט 64 ביט...אני כבר לא יודע מה לעשות הכי חשוב לי שיתן לי ביצועים מקסימליים במשחקים...אם אני יתקין אקס פי הוא יכתוב לי רק 3 ג'יגה נכון? זה משמעותי הג'יגה הזה? הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס …
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מוחק/מאפס סיסמא בווינדוס 7. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובחנות המוכר אמר שויסטה 32 ביט ינצל רק כ- 60% ממעבד 4 ליבות (הוא המליץ לי לקחת 2 ליבות, וזאת הייתה הסיבה שלו)... הוא צודק? אז חשבתי לקנות 64 ביט, אבל הוא אמר שהרבה משחקים לא יעבדו על 64 (sims 2, למשל)... זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ניד מסוג LENOVO L420 מסוג 7827BW3 אשר כלל הדרייברים מעודכנים וללא התראות מיוחדות. אני מקבל BLUE SCREEN באופן שרירותי לגמרי אשר מעיד כל פעם מחדש על התראה אחרת כגון: SYSTEM SERVICE EXPECTION DXGMSS.DLL IRQL NOT LESS חשוב לציין כי גירסאת הביוס הינה 1.05 (שינמכתי בגלל שהסוללה אשר קיבלתי אותה איתו אינה מקורית), פעולות שבוצעו: -התקנת WIN מחדש (פעמיים) -החלפת זיכרון (2 סלוטים של 4GB חדשים כאשר אחד מאוכלס בכל פעם) -החלפת HDD לחדש -הורדת כלל הUPDATES מאתר MICROSOFT הורדת כלל הדרייברים המעודכנים מאתר החברה ע"פ הדגם הספציפי. -החלפת המחשב לחדש האם מישהו נתקל בתופעה דומה על נייד דומה? איך עליי להתקדם ע"מ לפתור את התקלה? גירסאת WIN הינה ULTIMATE 64BIT. תודה לעוזרי…
-
- 7 תגובות
- 6.5k צפיות
-